Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

skyvedør

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

 

 

 • Plassbesparende.
 • Utenpåliggende eller innfelt skyvedør.
 • En eller 2-fløyet.
 • Produktinfo
 • Plassbesparing er et av de viktigste argumentene når man velger skyvedør. Både innebygde skyvedører og utenpåliggende skyvedører gjør at du kan spare viktige kvadratmeter i din bolig - et areal du kan bruke på en bedre måte. Ut over den ekstra plassen blir resultatet en veldig elegant og diskret løsning for dine dører. Stort sett alle innerdører kan leveres som skyvedør. Når du velger skyvedør kan du velge mellom en utenpåliggende skyvedør eller innfelt skyvedør. Velger du en utenpåliggende skyvedør supplerer du dørbladet med en såkalt kornisch som du enkelt fester på den eksisterende veggen.

   

  Innfelte skyvedører

   

  Velger du en innfelt skyvedør tilbyr vi komplette innbygningsmoduler som du enkelt bygger inn i veggen.

  Du kan velge tilpassede løsninger til forskjellige veggtykkelser fra 96mm og oppover. Om du velger en dør med utenpåliggende glasslister kreves det en innbygningsmodul til minimum 122mm veggtykkelse. Innbygningsmodulene leveres komplett med alt tilbehør utenom gipsplater.  Utenpåliggende skyvedører

  Hvis du har bærende vegger og ikke kan bygge inn skyvedørene i veggen har du allikevel spennende muligheter. Skyvedøren kan nemlig enkelt og elegant monteres utenpå veggen. Hvis du velger en utenpåliggende skyvedør kan du få en såkalt kappe som du enkelt monterer på veggen eller en skyvedørsskinne.


  Låse skyvedøren?

   

  Skyvedørene leveres med not i bunn, draring og valgfri skyvedørsskål. Har du behov for å kunne låse din skyvedør finnes det hakelås som tilvalg. 

  Dobbel skyvedør

  Både utenpåliggende og innebygde skyvedører kan fås som dobbeltdør med tilhørende kornisch og innbygningsmoduler.

  Ta kontakt med din lokale Byggmakker for pris og leveringstid på skyvedører.

  Du kan også sende en forespørsel på Fiks Ferdig Dør, hvis du ønsker å få skyvedøren ferdig montert.

Frisk opp hjemmet med nye innerdører Byggmakker

Frisk opp hjemmet med nye innerdører

01.07.2019

En dør er ikke bare en dør. Når du skal velge dører hjemme bør du tenke på flere ting, blant annet dørens design, funksjon og kvalitet.

Tredimensjonalt trendvarsel for 2018 Byggmakker

Tredimensjonalt trendvarsel for 2018

15.03.2018

Swedoor lanserer innerdører med 3D-mønster og vi har falt pladask for trenden. Her har vi plukket ut våre favoritter. Håper du blir inspirert til forandring!

Skyvedører kan frigjøre mye plass som du ikke visste at du hadde Byggmakker

Skyvedører kan frigjøre mye plass som du ikke visste at du hadde

13.02.2018

Kanskje det til og med kan åpne for helt nye romløsninger i boligen din?