skyvedør


 

Klar for høsten ? Sjekk takrennene!


 

 • Produktinfo
 • Plassbesparing er et av de viktigste argumentene når man velger skyvedør. Både innebygde skyvedører og utenpåliggende skyvedører gjør at du kan spare viktige kvadratmeter i din bolig - et areal du kan bruke på en bedre måte. Ut over den ekstra plassen blir resultatet en veldig elegant og diskret løsning for dine dører. Stort sett alle innerdører kan leveres som skyvedør. Når du velger skyvedør kan du velge mellom en utenpåliggende skyvedør eller innfelt skyvedør. Velger du en utenpåliggende skyvedør supplerer du dørbladet med en såkalt kornisch som du enkelt fester på den eksisterende veggen.

  Innfelte skyvedører

  Velger du en innfelt skyvedør tilbyr vi komplette innbygningsmoduler som du enkelt bygger inn i veggen.

  Du kan velge tilpassede løsninger til forskjellige veggtykkelser fra 96mm og oppover. Om du velger en dør med utenpåliggende glasslister kreves det en innbygningsmodul til minimum 122mm veggtykkelse. Innbygningsmodulene leveres komplett med alt tilbehør utenom gipsplater.


  Utenpåliggende skyvedører

  Hvis du har bærende vegger og ikke kan bygge inn skyvedørene i veggen har du allikevel spennende muligheter. Skyvedøren kan nemlig enkelt og elegant monteres utenpå veggen. Hvis du velger en utenpåliggende skyvedør kan du få en såkalt kappe som du enkelt monterer på veggen eller en skyvedørsskinne.  Låse skyvedøren?

  Skyvedørene leveres med not i bunn, draring og valgfri skyvedørsskål. Har du behov for å kunne låse din skyvedør finnes det hakelås som tilvalg. 

  Dobbel skyvedør

  Både utenpåliggende og innebygde skyvedører kan fås som dobbeltdør med tilhørende kornisch og innbygningsmoduler.

  Ta kontakt med din lokale Byggmakker for pris og leveringstid på skyvedører.

  Du kan også sende en forespørsel på Fiks Ferdig Dør, hvis du ønsker å få skyvedøren ferdig montert.

Fiks Ferdig Dør Byggmakker

Fiks Ferdig Dør

15.01.2018