Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

frekhaug vinduet

 • En rekke ulike åpningsfunksjoner
 • Vedlikeholdsfri aluminiumskledning eller tre.
 • Funksjonsglass og glassvalg.
 • Mange sprosse alternativer.
 • Flotte tilvalg som hasper, stormkroker osv.
 • Produktinfo
 • Huset ditt fortjener vindu som fremhever det arkitektoriske uttrykket. Frekhaug Vinduet er kjent for klassisk, tidløs design i høy kvalitet. Vinduets elegante utseende passer godt til klassiske boliger og hytter med rik detaljering og et herskapelig uttrykk. Hemmeligheten ligger i de unike detaljene, det solide håndverket og de slanke profilene som slipper inn ekstra mye lys.

  De forseggjorte detaljene forsterker ikke bare det estetiske utrykket, men kan også øke verdien av boligen din. Den høye kvaliteten på materialer og utførelse, samt de tekniske detaljene, gjør at vinduene holder seg fine år etter år.

  20- og 30 års garanti på alle våre vinduer og balkongdører.

  Velger du å kle dine Frekhaug vinduer med matt vedlikeholdsfri aluminium får du markedets beste garanti mot sopp og råte – hele 30 år! Les mer om våre garantier her.

  Finn inspirasjon og mer informasjon på våre hjemmesider eller i vår nyeste katalog

   

  Ta kontakt med ditt Byggmakker varehus for mer informasjon og hjelp.

  Frekhaug2.png

   

  Rabatten gjelder fra leverandørens gjeldene prisliste.
  Ta kontakt med din lokale butikk.

   

Setter ny kvalitetsstandard for vinduer og dører Byggmakker

Setter ny kvalitetsstandard for vinduer og dører

15.09.2020

Som ekspert på vinduer tilpasset nordiske forhold, har Natre nå utviklet praktiske innadslående vinduer, samt videreutviklet sine klassiske heve- og skyvedører for det moderne hjem.

Bytte vinduer: Dette bør du tenke på Byggmakker

Bytte vinduer: Dette bør du tenke på

18.08.2020

Nye vinduer er en investering med mange gevinster hvis du velger riktig produkt. Vi har spurt eksperter fra tre ulike vindusprodusenter om hva som skal til for en vellykket vindusshopping.

Nyhet: Velux lanserer trippelt takvindu Byggmakker

Nyhet: Velux lanserer trippelt takvindu

16.06.2020

Få panoramautsikt, mer dagslys og romfølelse på 1-2-3. Med denne smarte nyheten får du tre takvinduer i samme karm - for prisen av to - og det holder med én installering.