Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

gilje vinduer

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

 • Trevinduer produsert i Norge.
 • 20 års garanti på vinduer, balkongdører og skyvedører.
 • Produktinfo
 • Rabatten gjelder fra leverandørens gjeldene prisliste.
  Ta kontakt med din lokale butikk.

   

  Gilje har fokus på å være i forkant når det gjelder teknisk utstyr, og investerer betydelig i å stadig utvikle maskinparken - derfor har vi sannsynligvis noen av de mest moderne produksjonsmiljøene i bransjen. Alle nye maskiner etterlever vår filosofi om skreddersydd masseproduksjon. Maskinene skal være hjelpemiddel i å produsere nøyaktig hva våre kunder ønsker.

  Men god arbeidsmetodikk er minst like viktig som bra maskiner og flotte lokaler. Det er i en standardisert arbeidsmetodikk at en stabil kvalitet ligger. Vi baserer vår produksjon av vinduer og dører på prinsippet kontinuerlig utvikling. Alle standarder skal leve og være mulige forbedringspunkter. Standardisering er selve fundamentet i alle våre forbedringsprosesser.

  Vi mener maskiner og utstyr selv skal kunne oppdage avvik, slik at vi kan være trygge på det produktet den lager. Problemer er for oss muligheter, derfor legger vi vinn på synliggjøring av disse. Kvalitet skapes ikke av personer i hvite frakker og forstørrelsesglass, kvaliteten må bygges.

  Vi skaper en kultur for å slutte å fikse problemer, men heller gjøre det riktig første gang. For Gilje er kvalitet en verdierklæring

   

  Ta kontakt med din lokale Byggmakker.

  Gilje prisliste 2020

Smartere oppussing Byggmakker

Smartere oppussing

09.03.2021

For å ta best mulig vare på våre hjem og hytter bør vi ta smarte valg og gode grep når vi pusser opp. Men hvordan gjør vi det? Les rådene som er utarbeidet av Direktoratet for byggkvalitet til hvordan du kan pusse opp smartere.

Setter ny kvalitetsstandard for vinduer og dører Byggmakker

Setter ny kvalitetsstandard for vinduer og dører

15.09.2020

Som ekspert på vinduer tilpasset nordiske forhold, har Natre nå utviklet praktiske innadslående vinduer, samt videreutviklet sine klassiske heve- og skyvedører for det moderne hjem.

Bytte vinduer: Dette bør du tenke på Byggmakker

Bytte vinduer: Dette bør du tenke på

18.08.2020

Nye vinduer er en investering med mange gevinster når du velger riktig. Vi har spurt eksperter fra fire ulike vindusprodusenter om hva som skal til, slik at du får en vellykket “vindusshopping”.