gilje vinduer


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


 

 

 • Produktinfo
 • Gilje har fokus på å være i forkant når det gjelder teknisk utstyr, og investerer betydelig i å stadig utvikle maskinparken - derfor har vi sannsynligvis noen av de mest moderne produksjonsmiljøene i bransjen. Alle nye maskiner etterlever vår filosofi om skreddersydd masseproduksjon. Maskinene skal være hjelpemiddel i å produsere nøyaktig hva våre kunder ønsker.

  Men god arbeidsmetodikk er minst like viktig som bra maskiner og flotte lokaler. Det er i en standardisert arbeidsmetodikk at en stabil kvalitet ligger. Vi baserer vår produksjon av vinduer og dører på prinsippet kontinuerlig utvikling. Alle standarder skal leve og være mulige forbedringspunkter. Standardisering er selve fundamentet i alle våre forbedringsprosesser.

  Vi mener maskiner og utstyr selv skal kunne oppdage avvik, slik at vi kan være trygge på det produktet den lager. Problemer er for oss muligheter, derfor legger vi vinn på synliggjøring av disse. Kvalitet skapes ikke av personer i hvite frakker og forstørrelsesglass, kvaliteten må bygges.

  Vi skaper en kultur for å slutte å fikse problemer, men heller gjøre det riktig første gang. For Gilje er kvalitet en verdierklæring

   

  Ta kontakt med din lokale Byggmakker.

  Gilje prisliste 2020

Bekymringsfrie vinduer Byggmakker

Bekymringsfrie vinduer

04.04.2018

Trodde du at et vindu bare var et vindu? I dag kan man oppgradere et vindu til å øke innekomforten, sikkerheten, boligverdien, begrense lyd eller solstråler, spare strømutgifter – eller rett og slett ta vindusvasken selv.

Innadslående vinduer kan være akkurat det alternativet kunden din leter etter Byggmakker

Innadslående vinduer kan være akkurat det alternativet kunden din leter etter

02.03.2018

Natres smarte toveisvindu er først og fremst myntet på prosjektmarkedet, hvor det ofte kan være en enkel løsning for å kunne oppfylle strenge byggekrav og særskilte ønsker fra oppdragsgiveren.

- At oppdraget går igjennom Byggmakker skaper tryghet Byggmakker

- At oppdraget går igjennom Byggmakker skaper tryghet

21.02.2018