om balkongdør


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


  • Produktinfo
  • Tilpass døren til vinduene den skal stå sammen med. Kommer i flere ulike brystningshøyder og med alle valg av sprosser og inndelinger som med våre vinduer. Leveres en- eller tofløyet, begge med alternative brystningshøyder. Balkongdør får du med alle de inndelinger og sprossevalg som på vinduer. Balkongdøren har en trinnløs luftebrems som gjør at den kan stoppes i ønsket luftestilling. Denne funksjonen betjener du med dørvrideren.

    Ta kontakt med din lokale Byggmakker

Funkis ved vannkanten Byggmakker

Funkis ved vannkanten

03.09.2018

Ved havgapet i Brønnøysund finner du en rålekker funkisperle. En familie på fem har realisert husdrømmen og valg av vinduer har vært fundamentalt i prosjektet.

Bekymringsfrie vinduer Byggmakker

Bekymringsfrie vinduer

04.04.2018

Trodde du at et vindu bare var et vindu? I dag kan man oppgradere et vindu til å øke innekomforten, sikkerheten, boligverdien, begrense lyd eller solstråler, spare strømutgifter – eller rett og slett ta vindusvasken selv.

Innadslående vinduer kan være akkurat det alternativet kunden din leter etter Byggmakker

Innadslående vinduer kan være akkurat det alternativet kunden din leter etter

02.03.2018

Natres smarte toveisvindu er først og fremst myntet på prosjektmarkedet, hvor det ofte kan være en enkel løsning for å kunne oppfylle strenge byggekrav og særskilte ønsker fra oppdragsgiveren.