Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

om topphengslet vindu

 

 

 • Produktinfo
 • Et praktisk vindu som er mest brukt i kjellere, garasjer og uthus.

   

  Topphengslede vinduer har beslag som ikke kan demonteres fra utsiden. Passer til både bolig, hytte, kjeller og garasje. Kan også kombineres med andre produkter. 

  Som andre vinduer kan det leveres med gjennomgående eller utenpåliggende sprosser, med alle typer glass, og males i alle NCS farger. Vinduet har som regel haspe som standard. Størrelser fra 49x49 og oppover, men har et begrenset utvalg av størrelser.

   

   

  Ta kontakt med din lokale Byggmakker for mer informasjon og hjelp.

Setter ny kvalitetsstandard for vinduer og dører Byggmakker

Setter ny kvalitetsstandard for vinduer og dører

15.09.2020

Som ekspert på vinduer tilpasset nordiske forhold, har Natre nå utviklet praktiske innadslående vinduer, samt videreutviklet sine klassiske heve- og skyvedører for det moderne hjem.

Bytte vinduer: Dette bør du tenke på Byggmakker

Bytte vinduer: Dette bør du tenke på

18.08.2020

Nye vinduer er en investering med mange gevinster hvis du velger riktig produkt. Vi har spurt eksperter fra tre ulike vindusprodusenter om hva som skal til for en vellykket vindusshopping.

Nyhet: Velux lanserer trippelt takvindu Byggmakker

Nyhet: Velux lanserer trippelt takvindu

16.06.2020

Få panoramautsikt, mer dagslys og romfølelse på 1-2-3. Med denne smarte nyheten får du tre takvinduer i samme karm - for prisen av to - og det holder med én installering.