om toppsving vindu

 

Se hvilke produkter vi har i vår Sommerkampanje!

 

 • Enkel rengjøring.
 • En hånds betjening.
 • Barnesikring.
 • Produktinfo
 • En videreutvikling av det originale Husmorvinduet - enkelt og praktisk og holde rent.

   

  Vinduene er enkle å rengjøre, fordi vinduet kan vendes 180 grader rundt i rammen og låses i posisjon. Betjenes med et håndtak.

  Kan også kombineres med andre produkter. Og som andre vinduer kan det leveres med gjennomgående eller utenpåliggende sprosser, med alle typer glass, og males i alle NCS farger.

  De blir tettere og tettere ved økt vindtrykk, da rammen presses mot pakningene. Disse vinduene har innbygget barnesikring som standard. Et vindu som både passer tradisjonelle og moderne hjem.

   

   

  Ta kontakt med din lokale Byggmakker for mer informasjon og hjelp.

Nyhet: Velux lanserer trippelt takvindu Byggmakker

Nyhet: Velux lanserer trippelt takvindu

16.06.2020

Få panoramautsikt, mer dagslys og romfølelse på 1-2-3. Med denne smarte nyheten får du tre takvinduer i samme karm - for prisen av to - og det holder med én installering.

Solskjerming for takvinduer Byggmakker

Solskjerming for takvinduer

22.05.2019

Sol er deilig, men kan fort gjøre det plagsomt varmt og lyst innendørs. Fleksibel solskjerming lar deg få kontroll over lys og temperatur i hjemmet ditt – også på de mest solrike dagene.

Funkis ved vannkanten Byggmakker

Funkis ved vannkanten

03.09.2018

Ved havgapet i Brønnøysund finner du en rålekker funkisperle. En familie på fem har realisert husdrømmen og valg av vinduer har vært fundamentalt i prosjektet.