Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

røros dører og vinduer

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Se vår sommer kampanje her!

 

 

 • Produktinfo
 • Enten ditt behov er vinduer til en enkel bod eller til en eksklusiv hytte eller enebolig, finner du de rette produktene i Røros-sortimentet.

  Røros Vinduer leveres i et utall utførelser og varianter. Enten ditt behov er vinduer til en enkel bod eller til en eksklusiv hytte eller enebolig, finner du de rette produktene i Røros-sortimentet.

  TO HOVEDTYPER VINDUER

  Vi skiller våre vindustyper i to hovedkategorier: Røros Original (Det originale hyttevinduet) og Røros Isoler. Begge vindustyper er produsert av førsteklasses vakuumimpregnert laminert kvistfri furu. Original er koblede vinduer med ekte gjennomgående tre sprosser, mens Isoler vinduer er et bredt sortiment av vinduer med 2- eller 3-lags glass med ulike sprosseløsninger.

  Alle våre vinduer kan leveres i den NCS fargekoden du ønsker. Standardfarger er hvit S-0502Y og rørosrød 5038-Y83R.

  Her kan du kombinere med et utall hengsle løsninger og glassvalg.

  Ta kontakt med din Byggmakker butikk.

  Røros brosjyre

  Røros monteringsanvisning

Smartere oppussing Byggmakker

Smartere oppussing

09.03.2021

For å ta best mulig vare på våre hjem og hytter bør vi ta smarte valg og gode grep når vi pusser opp. Men hvordan gjør vi det? Les rådene som er utarbeidet av Direktoratet for byggkvalitet til hvordan du kan pusse opp smartere.

Setter ny kvalitetsstandard for vinduer og dører Byggmakker

Setter ny kvalitetsstandard for vinduer og dører

15.09.2020

Som ekspert på vinduer tilpasset nordiske forhold, har Natre nå utviklet praktiske innadslående vinduer, samt videreutviklet sine klassiske heve- og skyvedører for det moderne hjem.

Bytte vinduer: Dette bør du tenke på Byggmakker

Bytte vinduer: Dette bør du tenke på

18.08.2020

Nye vinduer er en investering med mange gevinster hvis du velger riktig produkt. Vi har spurt eksperter fra tre ulike vindusprodusenter om hva som skal til for en vellykket vindusshopping.