smart ventilation - velux


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


 

 

 • Produktinfo
 • Hold på varmen mens du nyter frisk luft Nyt frisk luft som er oppvarmet ved å gjenvinne den varme avtrekksluften fra boligen. VELUX Smart Ventilation lagrer den varme avtrekksluften og bruker den til å varme luften som kommer inn i boligen, dette optimaliserer komforten i boligen dag og natt, selv når det er kaldt ute. Smart Ventilasjonsenheten monteres på utsiden, over ditt VELUX takvindu, og er usynlig fra innsiden. VELUX Smart Ventilation gjenvinner over 75% av varmen fra avtrekksluften . Ventiler hjemmet ditt med frisk luft i den kalde årstiden uten at det påvirker innetemperaturen - unngå unødig varmetap, kaldras og høye strømregninger.

  Mer enn 75% varmegjenvinning
  VELUX Smart Ventilation gjenbruker varmen fra den varme inneluften til å varme opp den friske luften utenfra. Denne innovative løsningen gjenvinner mer enn 75% av varmen.

  Frisk luft uten å åpne vinduet
  Alt du trenger å gjøre for å aktivere VELUX Smart Ventilation er å åpne lufteklaffen. Hjemmet ditt blir fylt av av frisk, forvarmet luft selv når du sover eller ikke er hjemme.

  Stillegående ventilasjon
  Svært stillegående - også på høyeste nivå. Den vil ikke forstyrre søvnen din, da viften ikke overstiger lydnivået på et stille soverom. Og som en bonus reduserer VELUX Smart Ventilation lydene utenfra.

  Ingen trekk
  Få mest mulig ut av din kvalitetstid hjemme uten å bekymre deg for inneklimaet. Nyt konstant frisk luft uten sjenerende trekk og varmetap.

  Varmegjenvinning
  Mer enn 75% av varmen innenfra gjenvinnes og overføres til den innkommende friske luften

   

Bekymringsfrie vinduer Byggmakker

Bekymringsfrie vinduer

04.04.2018

Trodde du at et vindu bare var et vindu? I dag kan man oppgradere et vindu til å øke innekomforten, sikkerheten, boligverdien, begrense lyd eller solstråler, spare strømutgifter – eller rett og slett ta vindusvasken selv.

Innadslående vinduer kan være akkurat det alternativet kunden din leter etter Byggmakker

Innadslående vinduer kan være akkurat det alternativet kunden din leter etter

02.03.2018

Natres smarte toveisvindu er først og fremst myntet på prosjektmarkedet, hvor det ofte kan være en enkel løsning for å kunne oppfylle strenge byggekrav og særskilte ønsker fra oppdragsgiveren.

- At oppdraget går igjennom Byggmakker skaper tryghet Byggmakker

- At oppdraget går igjennom Byggmakker skaper tryghet

21.02.2018