takv integra solc mh 3 lag 55x98


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


  • Produktinfo
  • VELUX automatisk solcelledrevet midthengslet takvindu, Vedlikeholdsfrie vinduer med termomodifisert trekjerne og vanntett polyuretanbelegg. NCS S 0500-N, Utvendig KOBBER beslag. Har integrert vindusåpner, regnsensor og veggbryter. Lades ved hjelp av sol/dagslys. Egner seg godt til rehabilitering eller der man ikke ønsker å trekke ledninger. Muligheter for tilkobling av solcelle solskjerming innvendig og utvendig. Leveres med 3-lags glass som standard. U-verdi på glasset 0,7. VELUX takvinduer kan benyttes i skråtak mellom 15-90°. Den unike gripelisten øverst fungerer både som åpne/lukkemekanisme og som lufteventil. Kan betjenes manuelt.

    Artikkelnr. 48768300
  • Dokumenter
Funkis ved vannkanten Byggmakker

Funkis ved vannkanten

03.09.2018

Ved havgapet i Brønnøysund finner du en rålekker funkisperle. En familie på fem har realisert husdrømmen og valg av vinduer har vært fundamentalt i prosjektet.

Bekymringsfrie vinduer Byggmakker

Bekymringsfrie vinduer

04.04.2018

Trodde du at et vindu bare var et vindu? I dag kan man oppgradere et vindu til å øke innekomforten, sikkerheten, boligverdien, begrense lyd eller solstråler, spare strømutgifter – eller rett og slett ta vindusvasken selv.

Innadslående vinduer kan være akkurat det alternativet kunden din leter etter Byggmakker

Innadslående vinduer kan være akkurat det alternativet kunden din leter etter

02.03.2018

Natres smarte toveisvindu er først og fremst myntet på prosjektmarkedet, hvor det ofte kan være en enkel løsning for å kunne oppfylle strenge byggekrav og særskilte ønsker fra oppdragsgiveren.