Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

takvinduer - velux

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Se vår sommer kampanje her!

 

 

 • Takvinduer
 • Vinduer for flate tak
 • Lystunneler
 • Solskjerming
 • Produktinfo
 • Takvinduer

  Naturlig lys har mye makt – det forandrer fargenyanser, gir bedre romfølelse, reduserer behovet for elektrisitet og det gir oss en god følelse. Vi bruker 90 % av tiden vår innendørs. Det betyr for lite dagslys og for lite frisk luft. Forskning viser at dette kan gå ut over både helse og livskvalitet. Visste du at takvinduer gir mer enn dobbelt så mye lys som fasadevinduer?

   

  Med VELUX takvinduer kan du få akkurat den løsningen du har behov for – mer dagslys, fjernstyring, takterrasse, takaltan, kombinasjon av tak- og fasadevinduer, ja til og med høyden til å møblere der det før ikke var mulig. Er det for eksempel for lavt til å ha badekar eller vask, er et eller flere VELUX takvinduer den ideelle løsningen.

   

  Se hjemmet ditt i et helt nytt lys – med takvinduer.

   

   

   

  Takvinduer for skrå tak

   

  VELUX takvinduer for skrå tak kommer både som manuelle og elektriske vinduer, topphengslede eller midthengslede, med hvitmalt, lakkert furu, eller vedlikeholdsfri innvendig overflate. Utvendig bekledning kommer i standard grå aluminium, men kan fås i spesialfarge også.

   

  -       Midthengslede takvinduer

  Et VELUX midthengslet takvindu betjenes med den geniale lufteklaffen øverste i vinduet, og dekker mye av behovet for lys, luft og utsikt. Manuelle takvinduer kan enkelt oppgraderes til VELUX INTEGRA® for fjernbetjening.

   

  -       Topphengslede takvinduer

  Et VELUX topphengslet takvindu betjenes med et håndtak nederst i vinduet, som bidrar til en flott panoramautsikt og maksimalt luftinnslipp. Alle topphengslede vinduer er også midthengslede for enklere renhold, og har også lufteklaff øverst. Topphengslede takvinduer kan tilfredsstille kravene til rømningsvei.

   

  -       VELUX INTEGRA® midthegslede og topphengslede takvinduer

  Med VELUX INTEGRA® får du maksimal komfort med fjernbetjening av takvinduer og solskjerming. Med VELUX INTEGRA® elektriske takvinduer kan du åpne og lukke vinduene med bare et trykk på fjernkontrollen, og er det beste valget for et bedre inneklima. Velg mellom elektrisk eller solcellebetjent fjernstyring.

   

  -       VELUX STUDIO "3 i 1"

  VELUX STUDIO er en estetisk løsning med slankere profiler, som gir enda bedre utsikt og mer dagslys for pengene. Monteringen er enklere fordi vinduselementene består av 3 vinduer med én felles karm. Vinduene er manuelle, hvitmalte trevinduer hvor det midterste vinduet er fast, mens de to på hver side er åpningsbare. Løsningen kan oppgraderes til VELUX INTEGRA® med fjernbetjent elektrisk eller solcelledrevet styring.

   

  -       VELUX TripleProtect

  VELUX TripleProtect takvindu er designet og testet for å tåle de mest ekstreme værforhold, og er det ideelle valget for værutsatte steder. Utvendig bekledning har et lyddempende belegg som reduserer støyen fra været ute. Fås både som midthengslet, topphengslet og elektrisk.

   

  -       Takaltan og -terrasse

  Selv om loftet har begrenset gulvplass, kan du likevel nyte godt av plassen og lyset som en takaltan eller en takterrasse gir. Med VELUX Cabrio® takaltan eller VELUX takterrasse kan du få maksimalt ut av uutnyttet takplass, uten å ofre boareal.

   

  -        Kombinasjonsløsninger

  Jo flere takvinduer, desto mer dagslys og frisk luft får du inn i hjemmet ditt. Det finnes utallige kombinasjoner av VELUX takvinduer – slipp utsiden inn og finn din egen løsning med takvinduer i kombinasjon.

   

   

  -       Takvinduer for spesielle formål

  Har du et bevaringsverdig bygg, har VELUX en løsning for det. Trenger du en håndverkerutgang eller røykventilasjon, finnes det løsninger for det også.

   

  -       Lystunnel

  VELUX lystunnel passer til steder der du ikke har direkte adgang til taket. Den slipper inn dagslyset ved hjelp av et lysreflekterende rør, som kan tilpasses og lede dagslys inn i hver krok av huset. Det blir en lampe i taket, drevet av dagslys.

   

   

   

  Takvinduer for flate tak

   

  Et flatt tak er ingen hindring for å slippe inn dagslys i hjemmet ditt. Med VELUX vinduer for flate tak kan dagslyset strømme fritt inn i hver krik og krok. Vinduer for flate tak består av ett vindu, i tre varianter – buet glass, plant glass eller kuppel. Velg det designet som passer best for deg! Alle VELUX vinduer for flate tak kan monteres som fastkarm eller som VELUX INTEGRA® elektrisk takvindu. God lydisolering.

   

  -       Buet glass – CurveTech

  Dette er en glasstopp i vakkert design, med 6mm tykk, buet glassoverflate. Egner seg best ved synlige installasjoner.

   

  -       Plant glass

  En fin glasstopp som gir et diskret og strømlinjeformet utseende. Passer godt sammen med de fleste typer arkitektur.

   

  -       Kuppel

  En motstandsdyktig akrylkuppel som tåler regn, hagl og andre ekstreme værforhold.

   

   

  Solskjerming

   

  Kompletter ditt VELUX takvindu med en VELUX solskjerming. VELUX gardiner gir effektiv beskyttelse mot sol og varme og dekker de fleste behov. Her kan du velge mellom utvendig screen og et bredt utvalg av innvendige gardiner - manuelle, elektriske eller solcelledrevne.

   

  -       Blendingsgardin

  Drøm søtt med total mørklegging, og akkurat den fargen som passer din stil. Gardinen har trinnløs plassering og er Økotex-sertifisert. 

   

  -       Mørkleggende energigardin

  Isolerende og mørkleggende effekt – perfekt for rom der varmen skal holdes ute, eller inne, avhengig av årstid. Trinnløs og med fleksibel plassering(kun ved manuell betjening). Stort utvalg i farger.

   

  -       Duo blendingsgardin

  2 gardiner i 1 – mørklegging og lysjustering. Trinnløs plassering, standard hvit lysjusterende gardin, og flere fargevalg til den mørkleggende delen.

   

   

   

  -       Plisségardin

  Mykgjør lyset med elegant design, fås i flere farger og har trinnløs plassering. Manuell betjening har også fleksibel plassering.

   

  -       Rullegardin

  Demper sollys og kommer i mange fine farger. Trinnløs plassering.

   

  -       Persienne

  Anbefales til baderom – fin justering av lyset med 35mm brede lameller i mange fine farger. Ingen synlige snorer.

   

  -       Screen, utvendig

  Effektiv varmebeskyttelse som holder rommet kjølig. Screenen reduserer varmeinnslipp med 76%, samtidig som du har full utsikt.

   

  -       Rulleskodde

  Total beskyttelse mot varme og lys – reduserer varmeinnslippet med 92% og er total mørkleggende. Støyreduserende og isolerende.

   

  -       Insektnett

  God beskyttelse mot insekter – spesialtilpasset ditt VELUX takvindu. Kan også monteres på fasadevinduer.

   

   

   

  Smarthusløsninger

   

  For å få en smarthusløsning kan du koble dine VELUX INTEGRA® takvinduer sammen med VELUX ACTIVE inneklimakontroll.

   

  VELUX ACTIVE with Netatmo gir deg full kontroll over inneklimaet ditt, med ulike sensorer som måler temperatur, luftfuktighet og  CO2-nivået – og åpner vinduene automatisk for å justere nivåene – helt etter dine betingelser. Koble solskjermingen din sammen med systemet og den styrer de elektriske gardinene dine også.

   

  VELUX ACTIVE inneklimakontroll er lett å installere og bruke med en app på mobilen, alt du trenger er internett.

   

   Ta kontakt med ditt byggmakker varehus for mer informasjon og hjelp.

  Brosjyrer

  Velux  inspirasjon 

  Velux solskjerming

  Velux Integra

Smartere oppussing Byggmakker

Smartere oppussing

09.03.2021

For å ta best mulig vare på våre hjem og hytter bør vi ta smarte valg og gode grep når vi pusser opp. Men hvordan gjør vi det? Les rådene som er utarbeidet av Direktoratet for byggkvalitet til hvordan du kan pusse opp smartere.

Setter ny kvalitetsstandard for vinduer og dører Byggmakker

Setter ny kvalitetsstandard for vinduer og dører

15.09.2020

Som ekspert på vinduer tilpasset nordiske forhold, har Natre nå utviklet praktiske innadslående vinduer, samt videreutviklet sine klassiske heve- og skyvedører for det moderne hjem.

Bytte vinduer: Dette bør du tenke på Byggmakker

Bytte vinduer: Dette bør du tenke på

18.08.2020

Nye vinduer er en investering med mange gevinster hvis du velger riktig produkt. Vi har spurt eksperter fra tre ulike vindusprodusenter om hva som skal til for en vellykket vindusshopping.