Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

vindu fast 1,2 990x490 hvit

Fra 790,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

 • Produktinfo
 • Vinduer uten åpnings- eller lukkemuligheter. Anbefales ofte til store glassflater hvor en ønsker å slippe inn mye lys. Vinduet blir impregnert, malt og leveres med 2 lags glass med energibelegg på en side. Leveres etter standard mål eller på spesialmål. Kan leveres med aluminiums bekledning, skrå (topp, side, bunn), sprosser, funksjonsglass, monteringsvinkler, utforinger mm.

  Artikkelnr. 43219472
 • Tekniske data
 • Fysiske egenskaper
  Glassoppbygging 2-lags
  Hovedmateriale Tre
  Norsk dør- og vinduskontroll - NDVK sertifikat Ja
 • Dokumenter
Smartere oppussing Byggmakker

Smartere oppussing

09.03.2021

For å ta best mulig vare på våre hjem og hytter bør vi ta smarte valg og gode grep når vi pusser opp. Men hvordan gjør vi det? Les rådene som er utarbeidet av Direktoratet for byggkvalitet til hvordan du kan pusse opp smartere.

Setter ny kvalitetsstandard for vinduer og dører Byggmakker

Setter ny kvalitetsstandard for vinduer og dører

15.09.2020

Som ekspert på vinduer tilpasset nordiske forhold, har Natre nå utviklet praktiske innadslående vinduer, samt videreutviklet sine klassiske heve- og skyvedører for det moderne hjem.

Bytte vinduer: Dette bør du tenke på Byggmakker

Bytte vinduer: Dette bør du tenke på

18.08.2020

Nye vinduer er en investering med mange gevinster når du velger riktig. Vi har spurt eksperter fra fire ulike vindusprodusenter om hva som skal til, slik at du får en vellykket “vindusshopping”.