Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

diplomat ytterdør

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

 • Produktinfo
 • Ytterdøren er første møtet med interiøret i hjemmet. Diplomat sine ytterdører kommer i mange ulike stiler og design, og med våre tilvalg er vi sikker på at du finner en dør som er unik for din personlighet og stil.

   

  Hvorfor velge dører fra Diplomat?

  Det sies at det ikke finnes dårlig vær, bare dårlige klær. Hos Diplomat har vi overført dette uttrykket til dørene våre. Når alt kommer til alt har vi som kjent litt dårlig vær. Ganske ofte påvirker dette bygningene våre på forskjellige måter. I huset ditt står døren som en siste utpost mot varme, vind, fuktighet, kulde og alle andre eksterne faktorer.

  1. Produsert i Sverige for å tåle et tøft nordisk klima
  2. Enkel montering med ferdig monterte karmhylser på begge sider av karm
  3. Ekstra sammenføyningsspor i toppstykket gjør karmen svært stabil mot vridninger
  4. Testet og godkjent for lufttetthet i sterk storm
  5. Komposittfot på sidekarmene for å hindre vannopptak
  6. Døren varmes opp før den grunnes og males liggende, dette gir ekstra tykke lag med maling og en svært glatt og pen overflate
  7. Dører med glass kan leveres med mange ulike glasstyper. Ingen synlige gjæringer eller spikerhull på utvendige glasslister gir et minimalistisk og ekslusivt uttrykk
  8. Skjulte hengsler eller hengsler i ulike utførelser som tilvalg
  9. Kan levere hele glass serien med aluminiumskledning, så slipper du å tenke på vedlikeholdet

   

  Rabatten gjelder fra leverandørens gjeldene prisliste.
  Ta kontakt med din lokale butikk.

   

Smartere oppussing Byggmakker

Smartere oppussing

09.03.2021

For å ta best mulig vare på våre hjem og hytter bør vi ta smarte valg og gode grep når vi pusser opp. Men hvordan gjør vi det? Les rådene som er utarbeidet av Direktoratet for byggkvalitet til hvordan du kan pusse opp smartere.

Ny ytterdør: Disse holder huset ekstra varmt  Byggmakker

Ny ytterdør: Disse holder huset ekstra varmt

25.08.2020

Med en «ECO ytterdør» slipper du å fyre for kråkene. Les videre og finn ut hvilke dører ekspertene våre ville lagt i handlekurven.

Ytterdøra ble prikken over i-en på hytta Byggmakker

Ytterdøra ble prikken over i-en på hytta

25.06.2020

Hva har rorbua til Katrine og hytta til Ann Kristin til felles? Begge har robuste ytterdører med design som matcher nordiske omgivelser.