ytterdør debussy hvit 100x210v - swedoor

Swedoor

 

Se hvilke produkter vi har i vår Sommerkampanje!

 

 • Produktinfo
 • Dette er en ytterdør i tre til alle typer boliger samt en rekke offentlige institusjoner og kontorer. Kan leveres med godkjenning for brann og lyd i en god del modeller. Alle Swedoors ADVANCE LINE-ytterdører er oppbygd som en sandwichkonstruksjon. Dørene leveres i en mengde ulike design, delt inn i gruppene Classic, Function, Eik, Character og svalgangsdør, med og uten glass. Tetningslister i dørbladet, som gjør døren helt vind- og vanntett.

  Produktinformasjon:Dørsett: Hvitmalt dør (NCS S0502-Y) med dekor på utsiden og sporfrest på innsiden. Hengt i 105mm hvit karm med patentert terskelløsning / HC vennlig. Frest not spor i karmen (også kalt OT spor). Karmen leveres med Framefast monteringsskruer. Døren har klart/sandblåst glass kalt Dekor og hvite glasslister. Låskasse: Assa 2500 med montert sylinder 1286C SEC. Innbruddforsterket sluttstykke Assa 1407a.Hengsler: 2 stk justerbare innbruddsforsterkede med bakkantsikring. Dørvrider ikke innkludert.Døren tilhører vår Classic dørserie og velger du en av disse vil ditt valg understreke boligens arkitektur og stil. Classic døren blir ofte en intergrert del av huset og byr på flere klassiske variasjoner som fra de romantiske, runde linjene til de rolige og rette. Døren består av en solid kjerne av trefiber. Vi står inne for kvaliteten og utover 5 års garanti på produktet gir vi deg 10års formstabilitetsgaranti."
  Produktinformasjon:Dørsett: Hvitmalt dør (NCS S0502-Y) med dekor på utsiden og sporfrest på innsiden. Hengt i 105mm hvit karm med patentert terskelløsning / HC vennlig. Frest not spor i karmen (også kalt OT spor). Karmen leveres med Framefast monteringsskruer. Døren har klart/sandblåst glass kalt Dekor og hvite glasslister. Låskasse: Assa 2500 med montert sylinder 1286C SEC. Innbruddforsterket sluttstykke Assa 1407a. Hengsler: 2 stk justerbare innbruddsforsterkede med bakkantsikring. Dørvrider ikke innkludert. Døren tilhører vår Classic dørserie og velger du en av disse vil ditt valg understreke boligens arkitektur og stil. Classic døren blir ofte en intergrert del av huset og byr på flere klassiske variasjoner som fra de romantiske, runde linjene til de rolige og rette. Døren består av en solid kjerne av trefiber. Vi står inne for kvaliteten og utover 5 års garanti på produktet gir vi deg 10års formstabilitetsgaranti."

  HC terskel 25mm i natureloksert aluminium og oljebehandlet hardtre. Brannlist sitter i døren ved brannkrav B30.


  Artikkelnr. 42508737
 • Dokumenter
Ytterdøra ble prikken over i-en på hytta Byggmakker

Ytterdøra ble prikken over i-en på hytta

25.06.2020

Hva har rorbua til Katrine og hytta til Ann Kristin til felles? Begge har robuste ytterdører med design som matcher nordiske omgivelser.

Slik unngår du innbrudd: Riktig ytterdør kan minske risikoen Byggmakker

Slik unngår du innbrudd: Riktig ytterdør kan minske risikoen

04.06.2020

Alle som har opplevd innbrudd kan skrive under på at det er en guffen følelse. Før du drar på ferie er det heldigvis flere ting du kan gjøre for å forhindre det.

Fiks Ferdig Dør Byggmakker

Fiks Ferdig Dør

15.01.2018