ytterdør debussy hvit 100x210v - swedoor

Swedoor

 

I perioden 7.-17. november har vi kampanje på en rekke interiørprodukter fra kjente merkevarer. Se kampanjen her!


 

 • 10x21 hvit.
 • Døren er helt vind- og vanntett.
 • Dørsett inkl 105mm hvit karm.
 • Produktinfo
 • Dette er en ytterdør i tre til alle typer boliger samt en rekke offentlige institusjoner og kontorer. Kan leveres med godkjenning for brann og lyd i en god del modeller. Alle Swedoors ADVANCE LINE-ytterdører er oppbygd som en sandwichkonstruksjon. Dørene leveres i en mengde ulike design, delt inn i gruppene Classic, Function, Eik, Character og svalgangsdør, med og uten glass. Tetningslister i dørbladet, som gjør døren helt vind- og vanntett.

  Produktinformasjon:Dørsett: Hvitmalt dør (NCS S0502-Y) med dekor på utsiden og sporfrest på innsiden. Hengt i 105mm hvit karm med patentert terskelløsning / HC vennlig. Frest not spor i karmen (også kalt OT spor). Karmen leveres med Framefast monteringsskruer. Døren har klart/sandblåst glass kalt Dekor og hvite glasslister. Låskasse: Assa 2500 med montert sylinder 1286C SEC. Innbruddforsterket sluttstykke Assa 1407a.Hengsler: 2 stk justerbare innbruddsforsterkede med bakkantsikring. Dørvrider ikke innkludert.Døren tilhører vår Classic dørserie og velger du en av disse vil ditt valg understreke boligens arkitektur og stil. Classic døren blir ofte en intergrert del av huset og byr på flere klassiske variasjoner som fra de romantiske, runde linjene til de rolige og rette. Døren består av en solid kjerne av trefiber. Vi står inne for kvaliteten og utover 5 års garanti på produktet gir vi deg 10års formstabilitetsgaranti."
  Produktinformasjon:Dørsett: Hvitmalt dør (NCS S0502-Y) med dekor på utsiden og sporfrest på innsiden. Hengt i 105mm hvit karm med patentert terskelløsning / HC vennlig. Frest not spor i karmen (også kalt OT spor). Karmen leveres med Framefast monteringsskruer. Døren har klart/sandblåst glass kalt Dekor og hvite glasslister. Låskasse: Assa 2500 med montert sylinder 1286C SEC. Innbruddforsterket sluttstykke Assa 1407a. Hengsler: 2 stk justerbare innbruddsforsterkede med bakkantsikring. Dørvrider ikke innkludert. Døren tilhører vår Classic dørserie og velger du en av disse vil ditt valg understreke boligens arkitektur og stil. Classic døren blir ofte en intergrert del av huset og byr på flere klassiske variasjoner som fra de romantiske, runde linjene til de rolige og rette. Døren består av en solid kjerne av trefiber. Vi står inne for kvaliteten og utover 5 års garanti på produktet gir vi deg 10års formstabilitetsgaranti."

  HC terskel 25mm i natureloksert aluminium og oljebehandlet hardtre. Brannlist sitter i døren ved brannkrav B30.


  Artikkelnr. 42508737
 • Dokumenter
Fiks Ferdig Dør Byggmakker

Fiks Ferdig Dør

15.01.2018

Vi fikser dyktige håndverkere du kan stole på som kommer på befaring og kan fikse hele jobben for deg hvis du ikke har tid eller anledning til å gjøre jobben selv.

En skikkelig ytterdør skal stenge kulden ute Byggmakker

En skikkelig ytterdør skal stenge kulden ute

13.11.2017

Den nye lavenergidøren fra Swedoor holder på varmen, kutter strømregningen din og er i tillegg produsert på en bærekraftig og miljøvennlig måte.

En hel verden av dører Byggmakker

En hel verden av dører

29.05.2017

Nå blir det enklere enn noen gang å finne den perfekte døren!