Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

ytterdør character digits - swedoor

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Se vår sommer kampanje her!

 

 

 • Produktinfo
 • Dørene har unike glassåpninger som bygges inn i dørens grunnkonstruksjon (Charactermetoden™). Det gjør det mulig å skjære ut glassåpningen i unike former. Konstruksjonsmetoden betyr at du får en dør helt uten skjøter og synlige fester. Skjulte hengsler understreker dørens rene linjer, og sammen med den solide konstruksjonen med en kjerne av trefiber gir det en eksklusiv følelse. Sist, men ikke minst, er Character-dørenes konstruksjon svært innbrudssikker, noe som gjør dem til et trygt valg. Alle Character-dørene våre fås også som pardører.

   

  ADVANCE-LINE moderne ytterdør med flott design som får inngangspartiet til å skille seg ut. Glasset som er helt fritt for kantlister på begge sider sider av døren, og de integrerte (skjulte) hengslene understreker dørens rene linjer. Solid konstruksjon gir en økt trygghet fordi døren har høy sikkerhet mot innbruddsforsøk. Man kan også velge til oppgraderinger som ECO (isolert til passivhusnivå), RC3 (sikkerhetsklasse), Silence (ekstra lydreduksjon) eller 30 minutters brann- og røyktetthet. Leveres med tall fra 0-999 og bokstaver fra A-J. Maks tre siffer og en bokstav. Øvrige bokstaver fåes på forespørsel.

 • Spesifikasjoner
 • Branndør: Tilvalg
  Stil: Moderne
  Kostruksjon: Kompakt trefiber
  U-verdi: 1,1
  Dørtype: Enkeltdør
  Malt/behandlet: Malt
  Overflatebehandlet: Malt
  Overflate: Slett
  Glass: Klart/Froset
  Miljø: FSC
  Garanti: 5 års produktgaranti/10 år formstabilitetsgaranti
  Størrelser: 90x200/90x210/100x200/100x210
Smartere oppussing Byggmakker

Smartere oppussing

09.03.2021

For å ta best mulig vare på våre hjem og hytter bør vi ta smarte valg og gode grep når vi pusser opp. Men hvordan gjør vi det? Les rådene som er utarbeidet av Direktoratet for byggkvalitet til hvordan du kan pusse opp smartere.

Ny ytterdør: Disse holder huset ekstra varmt  Byggmakker

Ny ytterdør: Disse holder huset ekstra varmt

25.08.2020

Med en «ECO ytterdør» slipper du å fyre for kråkene. Les videre og finn ut hvilke dører ekspertene våre ville lagt i handlekurven.

Ytterdøra ble prikken over i-en på hytta Byggmakker

Ytterdøra ble prikken over i-en på hytta

25.06.2020

Hva har rorbua til Katrine og hytta til Ann Kristin til felles? Begge har robuste ytterdører med design som matcher nordiske omgivelser.