Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

ytterdørsett debussy hvit - swedoor

  • Produktinfo
  • Dette er en ytterdør i tre til alle typer boliger samt en rekke offentlige institusjoner og kontorer. Kan leveres med godkjenning for brann og lyd i en god del modeller. Alle Swedoors ADVANCE LINE-ytterdører er oppbygd som en sandwichkonstruksjon. Dørene leveres i en mengde ulike design, delt inn i gruppene Classic, Function, Eik, Character og svalgangsdør, med og uten glass. Tetningslister i dørbladet, som gjør døren helt vind- og vanntett.
Smartere oppussing Byggmakker

Smartere oppussing

09.03.2021

For å ta best mulig vare på våre hjem og hytter bør vi ta smarte valg og gode grep når vi pusser opp. Men hvordan gjør vi det? Les rådene som er utarbeidet av Direktoratet for byggkvalitet til hvordan du kan pusse opp smartere.

Ny ytterdør: Disse holder huset ekstra varmt   Byggmakker

Ny ytterdør: Disse holder huset ekstra varmt

25.08.2020

Med en «ECO ytterdør» slipper du å fyre for kråkene. Les videre og finn ut hvilke dører ekspertene våre ville lagt i handlekurven.

Ytterdøra ble prikken over i-en på hytta  Byggmakker

Ytterdøra ble prikken over i-en på hytta

25.06.2020

Hva har rorbua til Katrine og hytta til Ann Kristin til felles? Begge har robuste ytterdører med design som matcher nordiske omgivelser.