ytterdørsett tower hvit - swedoor


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


 

 

 • Støyreduserende konstruksjon.
 • Med integrerte/skjulte hengsler.
 • 5 års garanti 10 års formstabilitetsgaranti.
 • Produktinfo
 • Tower er en moderne ytterdør med høy sikkerhet og støyreduserende konstruksjon. Døren leveres med integrerte/skjulte hengsler og kan fås i valgfri NCS S-farge.

  Døren tilhører vår ADVANCE LINE Character serie som setter en ny standard for betydningen av rene linjer. Du får en unik dør som er skreddersydd til din smak og ditt hus da hver og en dør har sitt eget design. Dette bidrar til å gjøre døren unik og spesiell samt at konstruksjonsmetoden gir deg
  en dør helt uten skjøter og synlige fester. Skjulte hengsler understreker dørenes rene linjer. Serien åpner for et bredt utvalg av muligheter blant annet kan man får husnummer på noen utvalgte dørmodeller. Døren består av en solid kjerne av trefiber som isolerer godt og gir en kvalitetsfølelse ved bruk. Den har en slitesterk og solid overflate, som bør vedlikeholdes en gang pr år med bilvoks for ekstra beskytelse.

 • Spesifikasjoner
 • Produktinformasjon:Hvitmalt dør (NCS S0502-Y bomull) med klart glass, hengt i 105mm hvit karm med patentert terskelløsning / HC vennlig. Karmen har frest not spor (også kalt OT spor) og leveres med Framefast monteringsskruer.
  Låskasse: Assa 2500 med montert sylinder 1286C SEC.
  Innbruddforsterket sluttstykke Assa 1407a.
  Hengsler: 2 stk justerbare skjulte, innfelt i dør/karm.
  Dørvrider ikke innkludert.
  Dørsettet kan leveres i andre farger mot tillegg i prisen.
  Dette er kvalitet vi anbefaler og gir 5 års garanti 10 års formstabilitetsgaranti.
Fiks Ferdig Dør Byggmakker

Fiks Ferdig Dør

15.01.2018

Vi fikser dyktige håndverkere du kan stole på som kommer på befaring og kan fikse hele jobben for deg hvis du ikke har tid eller anledning til å gjøre jobben selv.

En skikkelig ytterdør skal stenge kulden ute Byggmakker

En skikkelig ytterdør skal stenge kulden ute

13.11.2017

Den nye lavenergidøren fra Swedoor holder på varmen, kutter strømregningen din og er i tillegg produsert på en bærekraftig og miljøvennlig måte.

En hel verden av dører Byggmakker

En hel verden av dører

29.05.2017

Nå blir det enklere enn noen gang å finne den perfekte døren!