Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

bajonettsag jr105dz 10.8v - makita

Makita
  • Produktinfo
  • Batteridrevet bajonettsag 10,8V. To ulike innstillinger. Kan brukes med både stikk- og bajonettsagblad. DZ-modell kommer uten batteri og lader. Brukerfordeler: Nok kraft til å utføre smidig og enkel kutting. Egnet for bruk med både stikksagblader og bajonettsagblader. Ideell til arbeid på trange steder. LED-arbeidsbelysning. Gummiert håndtak for godt og sikkert grep. Z-modell kommer uten batteri og lader.

    Artikkelnr. 50572794
Essve – smarte produkter for deg som bygger terrasser Byggmakker

Essve – smarte produkter for deg som bygger terrasser

18.11.2021

Håndverkere som benytter seg av Essve-universet skryter av enkelhet, effektivitet og holdbarhet. Siden 1970 har de kalt seg “din proffpartner på festemidler” gjennom å tilby produkter, tjenester og service du som håndverker trenger for å få gjort jobben skikkelig – og for å få fornøyde kunder.

Sjekk ut høstens hobbyverktøy  Byggmakker

Sjekk ut høstens hobbyverktøy

24.09.2020

Når høsten herjer utenfor er det hyggelig å være kreativ innendørs. Vi har rotet i verktøykassen til Ryobi og funnet seks hobbymaskiner for små og store gjør-det-selv-prosjekter.

Guide: Slik skifter du dekk på bilen Byggmakker

Guide: Slik skifter du dekk på bilen

09.03.2020

Med riktig utstyr er det raskt og enkelt å legge om til sommerdekk – og langt billigere enn et opphold på dekkhotell.