Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

bajonettsag hp rrs18c-0

Ryobi

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Fra 1 649,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Bajonettsag Compact Børsteløs 18V ONE+HP. En del av High Performance Compact-serien med vår mest avanserte børsteløse teknologi. Mindre enn halve størrelsen enn en vanlig bajonettsag, ideell for enhåndsbruk og arbeid i høyden. Børsteløs ytelse som generer 16 mm kuttlengde og 3000 slag/min for hurtige kutt i tre (90mm), metall (20mm) og plastikk (50mm). Nærmere tyngdepunkt gir brukeren bedre kontroll. Bevegelig hode og verktøyløs bladbytte for enkel bruk. LED-lys. GripZone-håndtak. Justerbar hastighet for å lage kontrollerte kutt. Leveres med et sagblad for tre. Batteri og lader ikke inkludert. Børsteløs teknologi gir mer enn 20% mer kraft og driftstid i et mindre verktøy. Del av ONE+ systemet.

    Artikkelnr. 57377653
Sjekk ut høstens hobbyverktøy  Byggmakker

Sjekk ut høstens hobbyverktøy

24.09.2020

Når høsten herjer utenfor er det hyggelig å være kreativ innendørs. Vi har rotet i verktøykassen til Ryobi og funnet seks hobbymaskiner for små og store gjør-det-selv-prosjekter.

Guide: Slik skifter du dekk på bilen Byggmakker

Guide: Slik skifter du dekk på bilen

09.03.2020

Med riktig utstyr er det raskt og enkelt å legge om til sommerdekk – og langt billigere enn et opphold på dekkhotell.

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker   Byggmakker

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker

17.12.2019

Vi har plukket ut batteridrevne elektroverktøy fra tre leverandører som garantert kommer til å falle i smak hos familiens handyman — eller kvinne.