Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

bor-/skrutrekker r18pdbl-0 - ryobi

Ryobi
  • ONE + 18V.

Fra 1 649,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Børsteløs 18V slagbormaskin. Den ultrakompakte og ergonomisk utformede slagbormaskinen er full av høyeffektiv teknologi som børsteløs motor og e-Torque momentkontroll. Maks. dreiemoment på 60 Nm. 2 -gir: 0-400 / 0-1700 o / min. 13 mm metallchuck. Borkapasitet i betong 13 mm, tre 50 mm og 13 mm i stål. Den bøsteløse motoren gir mer kraft, lengre driftstid og lengre levetid. LED-belysning. Batteri og lader er ikke inkludert. Del av ONE + systemet.

    Artikkelnr. 49558963
  • Dokumenter
Essve – smarte produkter for deg som bygger terrasser Byggmakker

Essve – smarte produkter for deg som bygger terrasser

18.11.2021

Håndverkere som benytter seg av Essve-universet skryter av enkelhet, effektivitet og holdbarhet. Siden 1970 har de kalt seg “din proffpartner på festemidler” gjennom å tilby produkter, tjenester og service du som håndverker trenger for å få gjort jobben skikkelig – og for å få fornøyde kunder.

Sjekk ut høstens hobbyverktøy  Byggmakker

Sjekk ut høstens hobbyverktøy

24.09.2020

Når høsten herjer utenfor er det hyggelig å være kreativ innendørs. Vi har rotet i verktøykassen til Ryobi og funnet seks hobbymaskiner for små og store gjør-det-selv-prosjekter.

Guide: Slik skifter du dekk på bilen Byggmakker

Guide: Slik skifter du dekk på bilen

09.03.2020

Med riktig utstyr er det raskt og enkelt å legge om til sommerdekk – og langt billigere enn et opphold på dekkhotell.