Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

borhammer gbh 18v-li kompact solo l

Bosch

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

 • LETT OG KOMPAKT
 • SDS-PLUSS INNFESTNING
 • LADENIVÅINDIKATOR
 • ROTATION CONTROL CLUTCH
 • VARIABLE SPEED

Fra 2 748,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

 • Produktinfo
 • Den letteste borhammeren fra Bosch i kategorien for 18-volts SDS-plus batteridrevne borhammere Lettvektskomponenter gjør det lettere å bore over hodehøyde Kompakt hus med lengde på 278 mm gjør at verktøyet kommer til på vanskelig tilgjengelige steder LED-lys for belysning av arbeidsplassen og bedre sikt GBH 18V-LI Compact Professional er det sterkeste verktøyet fra Bosch i kategorien batteridrevne 18 V SDS-plus-borhammere. Huset på bare 278 mm og de lette komponentene er optimert for boring over hodehøyde og gjør verktøyet egnet for arbeid på vanskelig tilgjengelige steder. Borhammeren har også LED-lys for belysning av arbeidsplassen og bedre sikt. Dette verktøyet er beregnet for boring i betong, mur, tre og metall. Det kan brukes med forskjellige støvavsugsadaptere og alle Bosch Professional 18 V-batterier og -ladere (Flexible Power System). GBH 18V-LI Compact Professional har også funksjoner som ladenivåindikator, Electronic Motor Protection (EMP), Rotation Control Clutch og Variable Speed. Leveres i L-Boxx.

  Artikkelnr. 44577782
 • Dokumenter
Sjekk ut høstens hobbyverktøy Byggmakker

Sjekk ut høstens hobbyverktøy

24.09.2020

Når høsten herjer utenfor er det hyggelig å være kreativ innendørs. Vi har rotet i verktøykassen til Ryobi og funnet seks hobbymaskiner for små og store gjør-det-selv-prosjekter.

Guide: Slik skifter du dekk på bilen Byggmakker

Guide: Slik skifter du dekk på bilen

09.03.2020

Med riktig utstyr er det raskt og enkelt å legge om til sommerdekk – og langt billigere enn et opphold på dekkhotell.

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker  Byggmakker

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker

17.12.2019

Vi har plukket ut batteridrevne elektroverktøy fra tre leverandører som garantert kommer til å falle i smak hos familiens handyman — eller kvinne.