borhammer gbh 18v-li kompact solo l

Bosch

Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


Fra 2 685,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Den letteste borhammeren fra Bosch i kategorien for 18-volts SDS-plus batteridrevne borhammere Lettvektskomponenter gjør det lettere å bore over hodehøyde Kompakt hus med lengde på 278 mm gjør at verktøyet kommer til på vanskelig tilgjengelige steder LED-lys for belysning av arbeidsplassen og bedre sikt GBH 18V-LI Compact Professional er det sterkeste verktøyet fra Bosch i kategorien batteridrevne 18 V SDS-plus-borhammere. Huset på bare 278 mm og de lette komponentene er optimert for boring over hodehøyde og gjør verktøyet egnet for arbeid på vanskelig tilgjengelige steder. Borhammeren har også LED-lys for belysning av arbeidsplassen og bedre sikt. Dette verktøyet er beregnet for boring i betong, mur, tre og metall. Det kan brukes med forskjellige støvavsugsadaptere og alle Bosch Professional 18 V-batterier og -ladere (Flexible Power System). GBH 18V-LI Compact Professional har også funksjoner som ladenivåindikator, Electronic Motor Protection (EMP), Rotation Control Clutch og Variable Speed. Leveres i L-Boxx.

    Artikkelnr. 44577782
  • Dokumenter
Guide: Slik skifter du dekk på bilen Byggmakker

Guide: Slik skifter du dekk på bilen

09.03.2020

Med riktig utstyr er det raskt og enkelt å legge om til sommerdekk – og langt billigere enn et opphold på dekkhotell.

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker   Byggmakker

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker

17.12.2019

Vi har plukket ut batteridrevne elektroverktøy fra tre leverandører som garantert kommer til å falle i smak hos familiens handyman — eller kvinne.

Julegavetips til en handyman Byggmakker

Julegavetips til en handyman

11.12.2018

Uansett om din samboer er handy eller ikke, så hjelper det med riktig verktøy. Nedenfor finner du to bestselgere fra Ryobi som alle kan kobles på det samme batteriet. Ikke dumt å være smart.