borhammer gbh 18v-li kompact solo l

Bosch

Fra 2 449,- Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Den letteste borhammeren fra Bosch i kategorien for 18-volts SDS-plus batteridrevne borhammere Lettvektskomponenter gjør det lettere å bore over hodehøyde Kompakt hus med lengde på 278 mm gjør at verktøyet kommer til på vanskelig tilgjengelige steder LED-lys for belysning av arbeidsplassen og bedre sikt GBH 18V-LI Compact Professional er det sterkeste verktøyet fra Bosch i kategorien batteridrevne 18 V SDS-plus-borhammere. Huset på bare 278 mm og de lette komponentene er optimert for boring over hodehøyde og gjør verktøyet egnet for arbeid på vanskelig tilgjengelige steder. Borhammeren har også LED-lys for belysning av arbeidsplassen og bedre sikt. Dette verktøyet er beregnet for boring i betong, mur, tre og metall. Det kan brukes med forskjellige støvavsugsadaptere og alle Bosch Professional 18 V-batterier og -ladere (Flexible Power System). GBH 18V-LI Compact Professional har også funksjoner som ladenivåindikator, Electronic Motor Protection (EMP), Rotation Control Clutch og Variable Speed. Leveres i L-Boxx.

    Artikkelnr. 44577782
  • Dokumenter
Nå kan du styre verktøyet med mobilen Byggmakker

Nå kan du styre verktøyet med mobilen

15.02.2018

Bosch lanserer en rekke nye elektroverktøy som kan styres via appen Bosch Toolbox. Løsningen innebærer at verktøyet er utstyrt med en avtagbar chip som overfører informasjon mellom maskinen og mobil-appen.

Verktøy, materialer og teknikker Byggmakker

Verktøy, materialer og teknikker

12.02.2013

Godt verktøy er halve jobben, sies det. Det vil alltid lønne seg å ha et lite utvalg av godt verktøy. Her får du også en innføring i noen grunnleggende teknikker og konstruksjoner.