Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

borhammer gbh18v-ec solo

Bosch

Fra 3 248,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Borhammer med optimert forhold mellom effekt og vekt i SDS-plus-kategorien av batteridrevne verktøy Et balansert forhold mellom effekt og vekt, med en slagenergi på 1,7 J og en vekt på bare 2,6 kg Lav vekt og kompakt design gjør at den er egnet for boring over hodehøyde Slitesterk takket være robuste komponenter og børsteløs motor GBH 18V-EC Professional er verktøyet med det mest optimerte forholdet mellom effekt og vekt i Boschs kategori for batteridrevne 18 V SDS-plus-borhammere. Den har et balansert forhold mellom effekt og vekt, med en slagenergi på 1,7 J og en vekt på bare 2,6 kg. Borhammerens lave vekt og kompakte design gjør den egnet til boring over hodehøyde. Robuste komponenter og børsteløs motor bidrar til slitestyrken. Dette verktøyet er beregnet for boring og meisling i betong, mur, tre og metall. Det kan brukes med forskjellige støvavsugsadaptere og alle Bosch Professional 18 V-batterier og -ladere (Flexible Power System). GBH 18V-EC Professional har også børsteløs EC-motor, Electronic Motor Protection (EMP), LED-lys, Rotation Control Clutch, Variable Speed og Vario-Lock..

    Artikkelnr. 45956082
  • Dokumenter
Guide: Slik skifter du dekk på bilen Byggmakker

Guide: Slik skifter du dekk på bilen

09.03.2020

Med riktig utstyr er det raskt og enkelt å legge om til sommerdekk – og langt billigere enn et opphold på dekkhotell.

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker   Byggmakker

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker

17.12.2019

Vi har plukket ut batteridrevne elektroverktøy fra tre leverandører som garantert kommer til å falle i smak hos familiens handyman — eller kvinne.

Julegavetips til en handyman Byggmakker

Julegavetips til en handyman

11.12.2018

Uansett om din samboer er handy eller ikke, så hjelper det med riktig verktøy. Nedenfor finner du to bestselgere fra Ryobi som alle kan kobles på det samme batteriet. Ikke dumt å være smart.