Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

borhammer gbh36v-li plus 2x6,0ah l-

Bosch

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Fra 11 390,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Den sterkeste batteridrevne borhammeren i SDS-plus-kategorien. "Høyere slagenergi gjør den 50 % raskere og øker levetiden med 100 % i forhold til forgjengermodellen KickBack Control og Electronic Precision Control for avansert brukerbeskyttelse og bedre kontroll over verktøyet Kraftig 36 V batteri med 6,0 Ah for kontinuerlig og tidkrevende lett meislingsarbeid. Vibration Control gir mindre anstrengende arbeid. LED-arbeidslampe for optimal sikt på arbeidsplassen. Leveres med 2 stk 6,0Ah batterier, lader, støttehåndt, dybdeanlegg. L-BOXX

    Artikkelnr. 54941403
Sjekk ut høstens hobbyverktøy  Byggmakker

Sjekk ut høstens hobbyverktøy

24.09.2020

Når høsten herjer utenfor er det hyggelig å være kreativ innendørs. Vi har rotet i verktøykassen til Ryobi og funnet seks hobbymaskiner for små og store gjør-det-selv-prosjekter.

Guide: Slik skifter du dekk på bilen Byggmakker

Guide: Slik skifter du dekk på bilen

09.03.2020

Med riktig utstyr er det raskt og enkelt å legge om til sommerdekk – og langt billigere enn et opphold på dekkhotell.

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker   Byggmakker

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker

17.12.2019

Vi har plukket ut batteridrevne elektroverktøy fra tre leverandører som garantert kommer til å falle i smak hos familiens handyman — eller kvinne.