Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

borhammer m18 chm-0 milw

Ryobi

Fra 7 290,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Verdens første 18V SDS-Max kombihammer! En del av M18 FUEL -serien med POWERSTATE børsteløs motor som leverer ytelse sammenlignet med en elektrisk kombihammer. Slagenergi 6,0 J. Maks. borkapasitet i betong 40 mm. REDLINK PLUS elektronikk gir avansert digitalt overbelastningsvern for både verktøy og batteri. Maksimal ytelse kombinert med det kraftige 9,0 Ah batteriet (selges separat). Meiseljustering og rotasjonsstopp for meisling - 12 meiselposisjoner. Utviklet for lave vibrasjoner og økt daglig brukstid. Slurekobling. Vekt inkl. batteri 6,7 kg.

    Artikkelnr. 50639555
  • Dokumenter
Sjekk ut høstens hobbyverktøy  Byggmakker

Sjekk ut høstens hobbyverktøy

24.09.2020

Når høsten herjer utenfor er det hyggelig å være kreativ innendørs. Vi har rotet i verktøykassen til Ryobi og funnet seks hobbymaskiner for små og store gjør-det-selv-prosjekter.

Guide: Slik skifter du dekk på bilen Byggmakker

Guide: Slik skifter du dekk på bilen

09.03.2020

Med riktig utstyr er det raskt og enkelt å legge om til sommerdekk – og langt billigere enn et opphold på dekkhotell.

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker   Byggmakker

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker

17.12.2019

Vi har plukket ut batteridrevne elektroverktøy fra tre leverandører som garantert kommer til å falle i smak hos familiens handyman — eller kvinne.