Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

borhammer sds-max 8kg dch735n-xj

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Kampanjedager! Se alle våre tilbud her.

 

 

Fra 11 790,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • DEWALT Borhammer SDS-Max med børsteløs motor gir økt holdbarhet, effektivitet og kraftlevering 13,3 J slagkraft. Borhammeren er ideell for tunge og krevende bruksområder og har Anti-Vibration Control (AVC) som gir 9m / s2 ved boring i betong og 8,8m / s2 under meisling. Dette reduserer utmattelse og øker sikkerhet, komfort og produktivitet. Den vier 8kg med et optimalisert tyngdepunkt som gir utmerket ergonomi. Med en elektronisk og integrert mekanisk clutch sørger borhammeren for utmerket beskyttelse og kontroll. Den har også trådløs verktøykontroll som gir automatisk tilkobling til støvsugeren DCV586. Borhammeren leveres uten batteri og lader.

    Artikkelnr. 57681638
Sjekk ut høstens hobbyverktøy  Byggmakker

Sjekk ut høstens hobbyverktøy

24.09.2020

Når høsten herjer utenfor er det hyggelig å være kreativ innendørs. Vi har rotet i verktøykassen til Ryobi og funnet seks hobbymaskiner for små og store gjør-det-selv-prosjekter.

Guide: Slik skifter du dekk på bilen Byggmakker

Guide: Slik skifter du dekk på bilen

09.03.2020

Med riktig utstyr er det raskt og enkelt å legge om til sommerdekk – og langt billigere enn et opphold på dekkhotell.

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker   Byggmakker

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker

17.12.2019

Vi har plukket ut batteridrevne elektroverktøy fra tre leverandører som garantert kommer til å falle i smak hos familiens handyman — eller kvinne.