Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

borhammer sds+ xr 54v naken i tstak

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

 

Male huset – slik gjør du det!

 

 

Fra 8 890,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • DEWALT Borhammer 54V Flexvolt 4 kg SDS plus kommer med børsteløs motor for forbedret kjøretid og redusert vedlikehold. 3 moduser - hammerboring, kun roterende og bare hammer (meisling) for flere bruksområder. Ideell for boring av ankere og feste hull i betong, murstein og murverk opp til 32 mm i diameter, Rotary kun for boring i tre, metall og plast. 125 mm kapasitet med diamantkjerner i mur. Variabel hastighetsutløser for kontroll. Lave vibrasjoner ,for økt brukersikkerhet som minimerer brukernes utmattelse. Antirotasjonssystem oppdager tap av verktøykontroll, og reagerer ved å kutte strømmen umiddelbart. Leveres uten batteri og lader i dyp TSTAK-boks med nøkkelfri hurtigbytterchuck.

    Artikkelnr. 57274484
Sjekk ut høstens hobbyverktøy  Byggmakker

Sjekk ut høstens hobbyverktøy

24.09.2020

Når høsten herjer utenfor er det hyggelig å være kreativ innendørs. Vi har rotet i verktøykassen til Ryobi og funnet seks hobbymaskiner for små og store gjør-det-selv-prosjekter.

Guide: Slik skifter du dekk på bilen Byggmakker

Guide: Slik skifter du dekk på bilen

09.03.2020

Med riktig utstyr er det raskt og enkelt å legge om til sommerdekk – og langt billigere enn et opphold på dekkhotell.

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker   Byggmakker

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker

17.12.2019

Vi har plukket ut batteridrevne elektroverktøy fra tre leverandører som garantert kommer til å falle i smak hos familiens handyman — eller kvinne.