Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

borhammer sds+ xr54v 2x 9ah i tstak

Fra 14 890,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • DEWALT Borhammer 54V Flexvolt 4 kg SDS plus kommer med børsteløs motor for forbedret kjøretid og redusert vedlikehold. 3 moduser - hammerboring, kun roterende og bare hammer (meisling) for flere bruksområder. Ideell for boring av ankere og feste hull i betong, murstein og murverk opp til 32 mm i diameter, Rotary kun for boring i tre, metall og plast. 125 mm kapasitet med diamantkjerner i mur. Variabel hastighetsutløser for kontroll. Lave vibrasjoner ,for økt brukersikkerhet som minimerer brukernes utmattelse. Antirotasjonssystem oppdager tap av verktøykontroll, og reagerer ved å kutte strømmen umiddelbart. Leveres med 2x 9Ah batteri i dyp TSTAK-boks med nøkkelfri hurtigbytterchuck.

    Artikkelnr. 57274492
Essve – smarte produkter for deg som bygger terrasser Byggmakker

Essve – smarte produkter for deg som bygger terrasser

18.11.2021

Håndverkere som benytter seg av Essve-universet skryter av enkelhet, effektivitet og holdbarhet. Siden 1970 har de kalt seg “din proffpartner på festemidler” gjennom å tilby produkter, tjenester og service du som håndverker trenger for å få gjort jobben skikkelig – og for å få fornøyde kunder.

Sjekk ut høstens hobbyverktøy  Byggmakker

Sjekk ut høstens hobbyverktøy

24.09.2020

Når høsten herjer utenfor er det hyggelig å være kreativ innendørs. Vi har rotet i verktøykassen til Ryobi og funnet seks hobbymaskiner for små og store gjør-det-selv-prosjekter.

Guide: Slik skifter du dekk på bilen Byggmakker

Guide: Slik skifter du dekk på bilen

09.03.2020

Med riktig utstyr er det raskt og enkelt å legge om til sommerdekk – og langt billigere enn et opphold på dekkhotell.