Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

drill 18v 5ah toolconnect dcd792p2b

Fra 5 190,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Kompakt og sterk børsteløs 18V DEWALT drill. Tool Connect 18V 2,0Ah Bluetooth batterier gir brukeren sikkerhet og god kontroll over sine produkter. Med DEWALT Toolconnect app får du kontroll over dine maskiner. Drillen har ergonomisk design og gummiert grep for langtids bruk og gir god brukerkomfort. Maskinen har to hastigheter og metallgir for lang drifts- og levetid. Den har et maks dreiemoment på 70 nm, 15 posisjoners moment. Belteklips, magnetisk bitsholder, og 3-trinns LED-lys er integrert på maskinen. LED-lyset er strategisk plassert på foten av drillen som sørger for godt arbeidslys under jobbet. Leveres i TSTAK-koffert med 2x5,0Ah Lithium Bluetoothbatterier m/indiaktor for ladestatus og multilader.

    Artikkelnr. 52949854
Sjekk ut høstens hobbyverktøy  Byggmakker

Sjekk ut høstens hobbyverktøy

24.09.2020

Når høsten herjer utenfor er det hyggelig å være kreativ innendørs. Vi har rotet i verktøykassen til Ryobi og funnet seks hobbymaskiner for små og store gjør-det-selv-prosjekter.

Guide: Slik skifter du dekk på bilen Byggmakker

Guide: Slik skifter du dekk på bilen

09.03.2020

Med riktig utstyr er det raskt og enkelt å legge om til sommerdekk – og langt billigere enn et opphold på dekkhotell.

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker   Byggmakker

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker

17.12.2019

Vi har plukket ut batteridrevne elektroverktøy fra tre leverandører som garantert kommer til å falle i smak hos familiens handyman — eller kvinne.