Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

drill gsr 12-35 2x3ah m/gal 12v-40

Bosch

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Se vår sommer kampanje her!

 

 

Fra 2 498,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Bor- og skrumaskinen som er mest kompakt og har den beste ytelsen i 12 V-kategorien Den batteridrevne bor-ogskrumaskinen GSR 12V-35 Professional er den mest kompakte og den med best ytelse i 12 V-kategorien. Bor- og skrumaskinens kompakte design gir optimal brukervennlighet, spesielt ved arbeid over hodehøyde eller på trange steder. Dreiemoment på 35 Nm ved hard skruing, turtall på 0-1750 omdr. i min. og hodelengde på bare 154 mm sørger for et svært godt forhold mellom ytelse og størrelse og gjør den til den minste og samtidig sterkeste 12-volts bor-ogskrumaskinen. Den børsteløse motoren med Electronic Motor Protection hindrer overbelastning og sørger for lengre verktøylevetid. Bor-ogskrumaskinen er beregnet for boring i tre med diameter på maksimalt 32 mm, stål inntil 10 mm og skruediametere på opptil 8 mm. Den kan brukes med alle Bosch Professional 12 V batterier og ladere (Professional 12V System). GSR 12V-35 Professional har også 2 gir, Autolock, belteklipsog-krok, bitsholder, ladenivåindikator, Electronic Cell Protection, LED-lys, li-ion, girkasse i metall, høyreogvenstre-rotering og turtallsvalg.

    Artikkelnr. 56442426
Sjekk ut høstens hobbyverktøy  Byggmakker

Sjekk ut høstens hobbyverktøy

24.09.2020

Når høsten herjer utenfor er det hyggelig å være kreativ innendørs. Vi har rotet i verktøykassen til Ryobi og funnet seks hobbymaskiner for små og store gjør-det-selv-prosjekter.

Guide: Slik skifter du dekk på bilen Byggmakker

Guide: Slik skifter du dekk på bilen

09.03.2020

Med riktig utstyr er det raskt og enkelt å legge om til sommerdekk – og langt billigere enn et opphold på dekkhotell.

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker   Byggmakker

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker

17.12.2019

Vi har plukket ut batteridrevne elektroverktøy fra tre leverandører som garantert kommer til å falle i smak hos familiens handyman — eller kvinne.