Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

drill gsr 12v-35 fc 2x3,0ah 1xgfa l

Bosch

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Fra 4 090,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Den mest allsidige bor-/skrumaskinen med børsteløs motor og FlexiClick-forsatssystem i 12 V-kategorien. FlexiClick System: Enkelt å bytte forsatser, med opptil 8 kombinasjoner. Ekstremt kompakt, men likevel svært sterk, med 35 Nm og 1750 o/min, komfortabel å bruke på vanskelig tilgjengelige steder. Børsteløs motor med Electronic Motor Protection hindrer overbelastning og sørger for lengre verktøylevetid. Leveres med forsats GFA, 2 stk 3,0ah batterier og lader i L-Boxx.

    Artikkelnr. 55519554
Sjekk ut høstens hobbyverktøy  Byggmakker

Sjekk ut høstens hobbyverktøy

24.09.2020

Når høsten herjer utenfor er det hyggelig å være kreativ innendørs. Vi har rotet i verktøykassen til Ryobi og funnet seks hobbymaskiner for små og store gjør-det-selv-prosjekter.

Guide: Slik skifter du dekk på bilen Byggmakker

Guide: Slik skifter du dekk på bilen

09.03.2020

Med riktig utstyr er det raskt og enkelt å legge om til sommerdekk – og langt billigere enn et opphold på dekkhotell.

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker   Byggmakker

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker

17.12.2019

Vi har plukket ut batteridrevne elektroverktøy fra tre leverandører som garantert kommer til å falle i smak hos familiens handyman — eller kvinne.