Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

drill xrp 18v 2x5ah dcd992p2b

Fra 6 190,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • DEWALT 18V XR børsteløs DCD992NT, en drill for alsidig bruk. Maskinen har 3 hastigheter med metallgir, elektronisk clutch med 11 moment posisjoner for optimal presisjon under bruk og et maksimalt dreiemoment på 95 Nm. LED-lys med 3 instillinger er strategisk plassert på foten for å gi bedre arbeidslys under bruk og lyser i 20 min. Drillen borer opp til 50 mm i tre, og 13mm i metall. Maskinen er komaptibel med TOOL CONNECT, en teknologien som er innebygget i batteriet noe som gjør det enkelt å ha oversikt over produktet og dets funksjonstilstand. Tool Connect styres via en app på mobilen og varsler dersom produktet beveger seg ut av angitt området og sperres for videre bruk. Andre varslinger er når batteriet trenger lading eller blitt overopphetet. Drillen Leveres i TSTAK verktøykasse med 2x 5.0Ah med lader og beltekrok, magnetisk bitsholder og sidehåndtak.

    Artikkelnr. 52950005
Sjekk ut høstens hobbyverktøy  Byggmakker

Sjekk ut høstens hobbyverktøy

24.09.2020

Når høsten herjer utenfor er det hyggelig å være kreativ innendørs. Vi har rotet i verktøykassen til Ryobi og funnet seks hobbymaskiner for små og store gjør-det-selv-prosjekter.

Guide: Slik skifter du dekk på bilen Byggmakker

Guide: Slik skifter du dekk på bilen

09.03.2020

Med riktig utstyr er det raskt og enkelt å legge om til sommerdekk – og langt billigere enn et opphold på dekkhotell.

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker   Byggmakker

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker

17.12.2019

Vi har plukket ut batteridrevne elektroverktøy fra tre leverandører som garantert kommer til å falle i smak hos familiens handyman — eller kvinne.