drill xrp 18v 2x5ah dcd992p2b


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


 

 

Fra 5 990,- Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • DEWALT 18V XR børsteløs DCD992NT, en drill for alsidig bruk. Maskinen har 3 hastigheter med metallgir, elektronisk clutch med 11 moment posisjoner for optimal presisjon under bruk og et maksimalt dreiemoment på 95 Nm. LED-lys med 3 instillinger er strategisk plassert på foten for å gi bedre arbeidslys under bruk og lyser i 20 min. Drillen borer opp til 50 mm i tre, og 13mm i metall. Maskinen er komaptibel med TOOL CONNECT, en teknologien som er innebygget i batteriet noe som gjør det enkelt å ha oversikt over produktet og dets funksjonstilstand. Tool Connect styres via en app på mobilen og varsler dersom produktet beveger seg ut av angitt området og sperres for videre bruk. Andre varslinger er når batteriet trenger lading eller blitt overopphetet. Drillen Leveres i TSTAK verktøykasse med 2x 5.0Ah med lader og beltekrok, magnetisk bitsholder og sidehåndtak.

    Artikkelnr. 52950005
Nå kan du styre verktøyet med mobilen Byggmakker

Nå kan du styre verktøyet med mobilen

15.02.2018

Bosch lanserer en rekke nye elektroverktøy som kan styres via appen Bosch Toolbox. Løsningen innebærer at verktøyet er utstyrt med en avtagbar chip som overfører informasjon mellom maskinen og mobil-appen.

Verktøy, materialer og teknikker Byggmakker

Verktøy, materialer og teknikker

12.02.2013

Godt verktøy er halve jobben, sies det. Det vil alltid lønne seg å ha et lite utvalg av godt verktøy. Her får du også en innføring i noen grunnleggende teknikker og konstruksjoner.