dykksag gkt 18v-52 gc solo l-boxx

Bosch

Fra 5 872,50 Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • BITURBO-maskinene setter nye standarder for ytelse med lavere vekt og maksimal kraft - takket være ny høyytelsesmotor, ProCORE18V-batteriet og den lynraske batteriladeren. De nye BITURBO-maskinene har en revolusjonerende ytelse og leverer en ekstrem kraft, som du kan føle. Kraften tilsvarer effekten du oppnår med en 1.800 W ledningsdrevet maskin. Vår nye BITURBO-teknologi med den nye kraftige børsteløse motoren utnytter ProCORE18V-batteriets potensiale fullt ut, både med 8.0 og 12.0 Ah batteriene, slik at du kan utføre selv de mest krevende oppgavene. BITURBO-maskinene er lette og ekstremt ergonomiske slik at du alltid føler at du har full kontroll. Med et enkelt ProCORE18V-batteri yter BITURBO-maskiner like godt som konkurrerende verktøy med to batterier. Som en del av Bosch Professional 18V System er de børsteløse BITURBO-verktøyene fullt kompatible med alle nye og eksisterende 18V-batterier og ladere siden 2008. Når dagen er omme har du utført de mest krevende oppgavene enda mer effektivt enn før. Det er ikke bare ekstremt - det er også smart. BITURBO-verktøyene er lette, ekstremt kompakte og imponerer med perfekt ergonomi. De børsteløse BITURBO-maskinene er utstyrt med flere smarte teknologier og sikkerhetsfunksjoner som gjør at du utfører arbeidet sikrere, hurtigere og enda mer effektivt.

    Artikkelnr. 56043593
Nå kan du styre verktøyet med mobilen Byggmakker

Nå kan du styre verktøyet med mobilen

15.02.2018

Bosch lanserer en rekke nye elektroverktøy som kan styres via appen Bosch Toolbox. Løsningen innebærer at verktøyet er utstyrt med en avtagbar chip som overfører informasjon mellom maskinen og mobil-appen.

Verktøy, materialer og teknikker Byggmakker

Verktøy, materialer og teknikker

12.02.2013

Godt verktøy er halve jobben, sies det. Det vil alltid lønne seg å ha et lite utvalg av godt verktøy. Her får du også en innføring i noen grunnleggende teknikker og konstruksjoner.