Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

eksentersliper 18v 1.5ah

Fra 1 299,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Eksentersliper med støvsamling for å gi et renere arbeidsrom. Høykvalitets finish, bevegelsen av eksentersliperen gir ingen "hvirvel" merker. Mesh slipeskive for 4x lengre levetid. Kompakt og ergonomisk design for enkel bruk i en rekke applikasjoner. Stoppbryter for kontinuerlig drift. Myk pose for enkel oppbevaring av verktøy og tilbehør. Kan brukes på andre 18V Black+Decker oppladbare produkter. Med 1.5Ah batteri

    Artikkelnr. 52911074
Essve – smarte produkter for deg som bygger terrasser Byggmakker

Essve – smarte produkter for deg som bygger terrasser

18.11.2021

Håndverkere som benytter seg av Essve-universet skryter av enkelhet, effektivitet og holdbarhet. Siden 1970 har de kalt seg “din proffpartner på festemidler” gjennom å tilby produkter, tjenester og service du som håndverker trenger for å få gjort jobben skikkelig – og for å få fornøyde kunder.

Sjekk ut høstens hobbyverktøy  Byggmakker

Sjekk ut høstens hobbyverktøy

24.09.2020

Når høsten herjer utenfor er det hyggelig å være kreativ innendørs. Vi har rotet i verktøykassen til Ryobi og funnet seks hobbymaskiner for små og store gjør-det-selv-prosjekter.

Guide: Slik skifter du dekk på bilen Byggmakker

Guide: Slik skifter du dekk på bilen

09.03.2020

Med riktig utstyr er det raskt og enkelt å legge om til sommerdekk – og langt billigere enn et opphold på dekkhotell.