kombihammer 2x18v dhr283zju sds+ - makita

Makita

Fra 6 249,- Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Kraftig og HMS-vennlig 2x18V kombihammer med SDS-PLUS hurtigchuck. ZJU-modeller leveres i Makpac uten batterier og lader. AWS bluetooth kobling medfølger. Brukes til meisling og til boring i betong med betongbor opp til 28mm, i stål opp til 13mm, og i treverk opp til 32mm. DHR283 er en kraftpakke spekket med HMS-funksjoner for å ivareta brukeren. Vibrasjonsreduksjon (AVT), aktiv feedback teknologi som stanser motoren hvis boret kiler seg fast (AFT) og mulighet for bluetooth tilkobling til Makita støvsuger (AWS). Det finnes også støvavsug med HEPA filter som kan festes direkte på maskinen. DHR283 har hurtigchuck som enkelt skiftes med spennchuck. Batteribeskyttelsen skåner batteri og maskin mot overbelastning.

    Artikkelnr. 55331806
Nå kan du styre verktøyet med mobilen Byggmakker

Nå kan du styre verktøyet med mobilen

15.02.2018

Bosch lanserer en rekke nye elektroverktøy som kan styres via appen Bosch Toolbox. Løsningen innebærer at verktøyet er utstyrt med en avtagbar chip som overfører informasjon mellom maskinen og mobil-appen.

Verktøy, materialer og teknikker Byggmakker

Verktøy, materialer og teknikker

12.02.2013

Godt verktøy er halve jobben, sies det. Det vil alltid lønne seg å ha et lite utvalg av godt verktøy. Her får du også en innføring i noen grunnleggende teknikker og konstruksjoner.