Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

kombihammer dh36dma km

Fra 6 699,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Med HiKOKI MULTI VOLT får du kraften til ledning og fleksibiliteten til batteri. En kraftig børsteløs motor gir høy slagenergi på hele 7,1 Joule Denne kombihammeren hjelper deg til en enklere hverdag. Du jobber raskt og effektivt, og det samme gjør maskinen. Med sine 36 Volt jobber maskinen med lavere amper og derfor mindre varme. Dette gjør at maskinen jobber effektivt gjennom hele batteriladningen og forlenger selve maskinens levetid. Maskinen har en stor og lett tilgjengelig bryter på toppen for enkel skifte mellom slag og drill, eller bare slag. Med denne typen verktøy er HMS viktig så kombihammeren er utstyrt med gummiert antivibrasjons håndtak som sikrer lave vibrasjonsverdier og RFC som hindrer vridning i arm ved at maskinen kutter hvis boret setter seg fast. Leveres med dybdestopper, sidehåndtak maskinkoffert og smøremiddel

    Artikkelnr. 54511357
Guide: Slik skifter du dekk på bilen Byggmakker

Guide: Slik skifter du dekk på bilen

09.03.2020

Med riktig utstyr er det raskt og enkelt å legge om til sommerdekk – og langt billigere enn et opphold på dekkhotell.

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker   Byggmakker

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker

17.12.2019

Vi har plukket ut batteridrevne elektroverktøy fra tre leverandører som garantert kommer til å falle i smak hos familiens handyman — eller kvinne.

Julegavetips til en handyman Byggmakker

Julegavetips til en handyman

11.12.2018

Uansett om din samboer er handy eller ikke, så hjelper det med riktig verktøy. Nedenfor finner du to bestselgere fra Ryobi som alle kan kobles på det samme batteriet. Ikke dumt å være smart.