Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

kombitrekker gdx 18 v-li solo karto

Bosch

Fra 3 490,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Den mest universelle slagtrekkeren i 18-voltsklassen. "Allsidig og unik: Nyutviklet verktøyholder som kombinerer 1/4"" sekskant og 1/2"" firkant for enda flere bruksområder. Høyt dreiemoment og høyt turtall for en rask arbeidsprogresjon ved skruing i metall og treverk. Leveres uten batteri og lader. Leveres i kartong. Svært kort konstruksjon gir perfekt håndtering på trange steder og over hodehøyde".

    Artikkelnr. 52991362
Essve – smarte produkter for deg som bygger terrasser Byggmakker

Essve – smarte produkter for deg som bygger terrasser

18.11.2021

Håndverkere som benytter seg av Essve-universet skryter av enkelhet, effektivitet og holdbarhet. Siden 1970 har de kalt seg “din proffpartner på festemidler” gjennom å tilby produkter, tjenester og service du som håndverker trenger for å få gjort jobben skikkelig – og for å få fornøyde kunder.

Sjekk ut høstens hobbyverktøy  Byggmakker

Sjekk ut høstens hobbyverktøy

24.09.2020

Når høsten herjer utenfor er det hyggelig å være kreativ innendørs. Vi har rotet i verktøykassen til Ryobi og funnet seks hobbymaskiner for små og store gjør-det-selv-prosjekter.

Guide: Slik skifter du dekk på bilen Byggmakker

Guide: Slik skifter du dekk på bilen

09.03.2020

Med riktig utstyr er det raskt og enkelt å legge om til sommerdekk – og langt billigere enn et opphold på dekkhotell.