Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

krampepistol 18v naken dcn701n-xj

Fra 4 090,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • DEWALT Krampepistol 18V XR skyter kabelklammer raskt og effektivt. Verktøyet justerer automatisk stiftedybden basert på kabeltykkelsen og stiften settes tett rundt uten å klemme. Med en lengde på 200mm kan brukeren jobbe mellom bjelkene. LED-lampen lyser opp arbeidsområdet, en fordel når annen strøm ikke er tilgjengelig. Klasseledende når det kommer til vibrasjon og lydnivå, noe som gir en god brukerbeskyttelse. Konstant ytelse med temperaturer mellom -15 og 50 grader med minimalt behov for rensing og service. Inkl. beltekrok. Leveres uten batteri og lader i kasse.

    Artikkelnr. 55805063
Essve – smarte produkter for deg som bygger terrasser Byggmakker

Essve – smarte produkter for deg som bygger terrasser

18.11.2021

Håndverkere som benytter seg av Essve-universet skryter av enkelhet, effektivitet og holdbarhet. Siden 1970 har de kalt seg “din proffpartner på festemidler” gjennom å tilby produkter, tjenester og service du som håndverker trenger for å få gjort jobben skikkelig – og for å få fornøyde kunder.

Sjekk ut høstens hobbyverktøy  Byggmakker

Sjekk ut høstens hobbyverktøy

24.09.2020

Når høsten herjer utenfor er det hyggelig å være kreativ innendørs. Vi har rotet i verktøykassen til Ryobi og funnet seks hobbymaskiner for små og store gjør-det-selv-prosjekter.

Guide: Slik skifter du dekk på bilen Byggmakker

Guide: Slik skifter du dekk på bilen

09.03.2020

Med riktig utstyr er det raskt og enkelt å legge om til sommerdekk – og langt billigere enn et opphold på dekkhotell.