Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

multisliper easycurv 12 1x2,5ah

Bosch

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Se vår sommer kampanje her!

 

 

Fra 1 799,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • EasyCurvSander 12, den første batteridrevne kombinerte tallerkensliperen og poleringsmaskinen. Jobb fleksibelt med tre roterende, flyttbare skiver som enkelt tilpasses til buede, avrundede eller plane flater. Det slitesterke slipenettet sørger for høy materialfjerningshastighet og førsteklasses overflatekvalitet på mange forskjellige emner. Tilpass arbeidshastigheten til materialet og oppgaven med den elektroniske forhåndsinnstillingen av turtallet. Økt komfort med lite vibrasjon og støy under arbeidet. En støvsugerforsats hjelper deg med å holde omgivelsene renere under arbeidet. Til sliping og polering av hardt tre, mykt tre, lakkerte flater, metall og skinn.

    Artikkelnr. 57295957
Sjekk ut høstens hobbyverktøy  Byggmakker

Sjekk ut høstens hobbyverktøy

24.09.2020

Når høsten herjer utenfor er det hyggelig å være kreativ innendørs. Vi har rotet i verktøykassen til Ryobi og funnet seks hobbymaskiner for små og store gjør-det-selv-prosjekter.

Guide: Slik skifter du dekk på bilen Byggmakker

Guide: Slik skifter du dekk på bilen

09.03.2020

Med riktig utstyr er det raskt og enkelt å legge om til sommerdekk – og langt billigere enn et opphold på dekkhotell.

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker   Byggmakker

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker

17.12.2019

Vi har plukket ut batteridrevne elektroverktøy fra tre leverandører som garantert kommer til å falle i smak hos familiens handyman — eller kvinne.