Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

multisliper psm 18 li solo

Bosch
 • Ett batteri passer alle 18V maskiner H&G
 • SDS-systemet på skifte av slipesåler
 • SyneonChip for opt.effekt og lengre brukstid
 • for hjørner, kanter og plane flater
 • støvboks for rene omgivelser

Fra 939,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

 • Produktinfo
 • Den batteridrevne multisliperen PSM 18 LI er en kompakt og kraftig tusenkunstner for sliping og polering, også på vanskelig tilgjengelige steder og på små overflater. Bosch-mikrofiltersystemet gjør rent arbeid med PSM 18 LI mulig . Et integrert støvsugerelement suger støvet direkte inn i den medfølgende mikrofilterboksen. For sliperen er et kraftig litium-ion-batteri og en lader tilgjengelig som separat tilbehør. Begge komponentene kan brukes i alle maskinene i Bosch 18 V-systemet. Maskinen er dessuten utstyrt med Bosch Syneon Chip, som sørger for lengre brukstid per batterilading. Heller ikke langvarige arbeider blir dermed noe problem med denne maskinen. Tekniske data: Batterispenning 18 V Svingtall 22.000 o/min Svingediameter-Ø 1,6 mm Slipeflate 104 cm2 Maskinens vekt 1,3 kg Leveres med 3 slipepapir K 80, K 120, K 160 (2 609 000 178).

  Artikkelnr. 43742474
 • Dokumenter
Essve – smarte produkter for deg som bygger terrasser Byggmakker

Essve – smarte produkter for deg som bygger terrasser

18.11.2021

Håndverkere som benytter seg av Essve-universet skryter av enkelhet, effektivitet og holdbarhet. Siden 1970 har de kalt seg “din proffpartner på festemidler” gjennom å tilby produkter, tjenester og service du som håndverker trenger for å få gjort jobben skikkelig – og for å få fornøyde kunder.

Sjekk ut høstens hobbyverktøy Byggmakker

Sjekk ut høstens hobbyverktøy

24.09.2020

Når høsten herjer utenfor er det hyggelig å være kreativ innendørs. Vi har rotet i verktøykassen til Ryobi og funnet seks hobbymaskiner for små og store gjør-det-selv-prosjekter.

Guide: Slik skifter du dekk på bilen Byggmakker

Guide: Slik skifter du dekk på bilen

09.03.2020

Med riktig utstyr er det raskt og enkelt å legge om til sommerdekk – og langt billigere enn et opphold på dekkhotell.