Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

multiverktøy m12 fmt-422x

Ryobi

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Se vår sommer kampanje her!

 

 

Fra 4 490,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • M12 FUEL multiverktøy som har en børsteløs POWERSTATE -motor og 3,6 venstre/høyre sving som gir raskere kuttehastighet. Justerbar 10.000 til 20.000 opm. Laveste vibrasjon i klassen, 3,3 m/s. LED arbeidslys. FIXTEC verktøyfritt bladskifte med universaladapter til bruk med de største konkurrentbladene. Leveres med 1 x 2,0 Ah & 1 X 4,0 Ah REDLITHIUM batterier, 40/80 min. lader, adapter, adapter, stupskjæret blad OSC 112, sliping av støtteunderlag, 5 x slipeark og en DEK26 støvbeskyttelse og HD-Box

    Artikkelnr. 57202263
Sjekk ut høstens hobbyverktøy  Byggmakker

Sjekk ut høstens hobbyverktøy

24.09.2020

Når høsten herjer utenfor er det hyggelig å være kreativ innendørs. Vi har rotet i verktøykassen til Ryobi og funnet seks hobbymaskiner for små og store gjør-det-selv-prosjekter.

Guide: Slik skifter du dekk på bilen Byggmakker

Guide: Slik skifter du dekk på bilen

09.03.2020

Med riktig utstyr er det raskt og enkelt å legge om til sommerdekk – og langt billigere enn et opphold på dekkhotell.

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker   Byggmakker

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker

17.12.2019

Vi har plukket ut batteridrevne elektroverktøy fra tre leverandører som garantert kommer til å falle i smak hos familiens handyman — eller kvinne.