Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

multiverktøy m12fmt-0

Ryobi

Fra 3 090,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • M12 FUEL multiverktøy som har en børsteløs POWERSTATE -motor og 3,6 ° venstre/høyre sving som gir raskere kuttehastighet. Justerbar 10.000 til 20.000 opm. Laveste vibrasjon i klassen. LED arbeidslys. FIXTEC verktøyfritt bladskifte med universaladapter til bruk med de største konkurrentbladene. Leveres med ett adapter, stupskjæret blad OSC 112, sliping av støtteunderlag, 5 x slipeark og en DEK26 støvbeskyttelse (uten batterier og lader).

    Artikkelnr. 57202214
Essve – smarte produkter for deg som bygger terrasser Byggmakker

Essve – smarte produkter for deg som bygger terrasser

18.11.2021

Håndverkere som benytter seg av Essve-universet skryter av enkelhet, effektivitet og holdbarhet. Siden 1970 har de kalt seg “din proffpartner på festemidler” gjennom å tilby produkter, tjenester og service du som håndverker trenger for å få gjort jobben skikkelig – og for å få fornøyde kunder.

Sjekk ut høstens hobbyverktøy  Byggmakker

Sjekk ut høstens hobbyverktøy

24.09.2020

Når høsten herjer utenfor er det hyggelig å være kreativ innendørs. Vi har rotet i verktøykassen til Ryobi og funnet seks hobbymaskiner for små og store gjør-det-selv-prosjekter.

Guide: Slik skifter du dekk på bilen Byggmakker

Guide: Slik skifter du dekk på bilen

09.03.2020

Med riktig utstyr er det raskt og enkelt å legge om til sommerdekk – og langt billigere enn et opphold på dekkhotell.