muttertrekker 18v hog dcd899hp2


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


 

 

Fra 6 490,- Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • DeWalt Muttertrekker 18V med høyt moment. Den har 1/2" (13 mm)firkantfeste med "hog ring" for enkelt bytte av tilbehør. Muttertrekkeren har et moment opp til 1625Nm med "avbrudd" som sikrer fjerning av de hardest tildratte boltene. Den har også 3 hastigheter og momentinnstillinger som gir deg god kontroll over arbeidet som skal utføres. Med en sterk vifteavkjølt motor med opp til 950Nm moment og til 2400 slag pr. minutt er den godt egnet for de tøffeste jobbene. Grepet og bryteren er gummibelagt som sørger for god brukerkomfort og kontroll, og sammen med et integrert LED lys har du god oversikt gjennom utførelsen. Muttertrekkeren leveres med 2x5,0 AH LI-ION batteri, multilader og TSTAK koffert.

    Artikkelnr. 49215074
Nå kan du styre verktøyet med mobilen Byggmakker

Nå kan du styre verktøyet med mobilen

15.02.2018

Bosch lanserer en rekke nye elektroverktøy som kan styres via appen Bosch Toolbox. Løsningen innebærer at verktøyet er utstyrt med en avtagbar chip som overfører informasjon mellom maskinen og mobil-appen.

Verktøy, materialer og teknikker Byggmakker

Verktøy, materialer og teknikker

12.02.2013

Godt verktøy er halve jobben, sies det. Det vil alltid lønne seg å ha et lite utvalg av godt verktøy. Her får du også en innføring i noen grunnleggende teknikker og konstruksjoner.