Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

muttertrekker gds 18v-1000 2x5,5ah

Bosch

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Fra 9 890,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Full kraft, ingen ledning: 1/2 "skruenøkkel med høyt moment med BITURBO børsteløs teknologi GDS 18V-1000 Professional er den kraftige 1/2 "slagnøkkelen med BITURBO børsteløs teknologi. Den trådløse friheten med enestående kraft er resultatet av den kraftige børsteløse motoren som er maksimert for ProCORE18V-batterier. Den nye slagmekanismen, som er designet for å levere et maksimalt tiltrekkingsmoment på 1000 Nm og et maksimalt utkoblingsmoment på opptil 1600 Nm, gir best ytelse for tunge oppgaver. Tre innstillinger gir utmerket kontroll over hastighet / dreiemoment for høy allsidighet. Slagnøkkelen er perfekt for metallapplikasjoner med maskinskruer fra M10 til M24 som strukturell stålkonstruksjon, metallmontering, rørmontering og for vedlikehold av lastebiler så vel som for trekonstruksjon. Den er kompatibel med alle Bosch Professional 18 V batterier og ladere (Professional 18V system). GDS 18V-1000 Professional leveres med ECP og EMP, en verktøystatusindikator, LED-lys, en 1/2 "verktøyholder med friksjonsring og en stigeklips. Høy effekt med trådløs frihet takket være ProCORE18V-batterier og børsteløs motor Beste ytelse for tunge oppgaver med et tiltrekkingsmoment på 1000 Nm og et utbrytningsmoment på opptil 1600 Nm Høy allsidighet og kontrollert effekt på grunn av 3-trinns / dreiemomentinnstillinger Inkluderer ECP, EMP, verktøystatusindikator, LED-lys, 1/2 "verktøyholder med friksjonsring og stigeklips

    Artikkelnr. 57372083
Sjekk ut høstens hobbyverktøy  Byggmakker

Sjekk ut høstens hobbyverktøy

24.09.2020

Når høsten herjer utenfor er det hyggelig å være kreativ innendørs. Vi har rotet i verktøykassen til Ryobi og funnet seks hobbymaskiner for små og store gjør-det-selv-prosjekter.

Guide: Slik skifter du dekk på bilen Byggmakker

Guide: Slik skifter du dekk på bilen

09.03.2020

Med riktig utstyr er det raskt og enkelt å legge om til sommerdekk – og langt billigere enn et opphold på dekkhotell.

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker   Byggmakker

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker

17.12.2019

Vi har plukket ut batteridrevne elektroverktøy fra tre leverandører som garantert kommer til å falle i smak hos familiens handyman — eller kvinne.