Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

sirkelsag gks 18v-68 gc 2x8ah proco

Bosch

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Fra 11 190,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • BITURBO-maskinene setter nye standarder for ytelse med lavere vekt og maksimal kraft - takket være ny høyytelsesmotor, ProCORE18V-batteriet og den lynraske batteriladeren. De nye BITURBO-maskinene har en revolusjonerende ytelse og leverer en ekstrem kraft, som du kan føle. Kraften tilsvarer effekten du oppnår med en 1.800 W ledningsdrevet maskin. Vår nye BITURBO-teknologi med den nye kraftige børsteløse motoren utnytter ProCORE18V-batteriets potensiale fullt ut, både med 8.0 og 12.0 Ah batteriene, slik at du kan utføre selv de mest krevende oppgavene. BITURBO-maskinene er lette og ekstremt ergonomiske slik at du alltid føler at du har full kontroll. Med et enkelt ProCORE18V-batteri yter BITURBO-maskiner like godt som konkurrerende verktøy med to batterier. Som en del av Bosch Professional 18V System er de børsteløse BITURBO-verktøyene fullt kompatible med alle nye og eksisterende 18V-batterier og ladere siden 2008. Når dagen er omme har du utført de mest krevende oppgavene enda mer effektivt enn før. Det er ikke bare ekstremt - det er også smart. BITURBO-verktøyene er lette, ekstremt kompakte og imponerer med perfekt ergonomi. De børsteløse BITURBO-maskinene er utstyrt med flere smarte teknologier og sikkerhetsfunksjoner som gjør at du utfører arbeidet sikrere, hurtigere og enda mer effektivt.

    Artikkelnr. 56043657
  • Dokumenter
Sjekk ut høstens hobbyverktøy  Byggmakker

Sjekk ut høstens hobbyverktøy

24.09.2020

Når høsten herjer utenfor er det hyggelig å være kreativ innendørs. Vi har rotet i verktøykassen til Ryobi og funnet seks hobbymaskiner for små og store gjør-det-selv-prosjekter.

Guide: Slik skifter du dekk på bilen Byggmakker

Guide: Slik skifter du dekk på bilen

09.03.2020

Med riktig utstyr er det raskt og enkelt å legge om til sommerdekk – og langt billigere enn et opphold på dekkhotell.

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker   Byggmakker

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker

17.12.2019

Vi har plukket ut batteridrevne elektroverktøy fra tre leverandører som garantert kommer til å falle i smak hos familiens handyman — eller kvinne.