Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

skrutrekker ixo 6 3,6v

Bosch

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

  • Trinnløs hastighetsregulering
  • 3-LED-batteriindikator

Fra 859,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Få full kontroll over alle gjør-det-selv-skruoppgaver med trinnløs hastighetsregulering for perfekt tilpasning til hver eneste jobb. Nå enda mer pålitelig enn før - den nye IXO gjør arbeid med sensitivt materiale som lakkert tre enkelt og intuitivt. Aldri mer splintret treverk, ødelagte skruer eller overstramming av skruehoder - nå er det lett å tilpasse hastigheten etter hvert enkelt materiale. Følg godt med på batterinivået med 3-LED-batteriindikatoren for en detaljert oversikt over gjenstående arbeidstid. IXO leveres med et bredt utvalg av nyttige tilbehør for en rekke forskjellige jobber i og utenfor huset for en mer behagelig skruprosess, og åpner døren til en ny verden av bruksområder. Enten det er en grillvifte, en korketrekker eller en krydderkvern forbedrer disse tilbehørene hver eneste anledning.

    Artikkelnr. 57107782
Sjekk ut høstens hobbyverktøy  Byggmakker

Sjekk ut høstens hobbyverktøy

24.09.2020

Når høsten herjer utenfor er det hyggelig å være kreativ innendørs. Vi har rotet i verktøykassen til Ryobi og funnet seks hobbymaskiner for små og store gjør-det-selv-prosjekter.

Guide: Slik skifter du dekk på bilen Byggmakker

Guide: Slik skifter du dekk på bilen

09.03.2020

Med riktig utstyr er det raskt og enkelt å legge om til sommerdekk – og langt billigere enn et opphold på dekkhotell.

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker   Byggmakker

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker

17.12.2019

Vi har plukket ut batteridrevne elektroverktøy fra tre leverandører som garantert kommer til å falle i smak hos familiens handyman — eller kvinne.