Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

slagbormaskin 40v hp002gz

Makita

Fra 2 690,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Kraftig og kompakt 40V slagbormaskin med børsteløs motor. Leveres i eske uten batterier og lader. Brukes til boring og skruing, samt slagfunksjon for boring i mur og betong, og er laget for profesjonelle håndverkere. HP002G er en driftsikker slagdrill med god ergonomi. Den børsteløse motoren gir mye kraft og lavt batteriforbruk. Batteribeskyttelsen skåner batteri og maskin mot overbelastning.

    Artikkelnr. 57918995
Essve – smarte produkter for deg som bygger terrasser Byggmakker

Essve – smarte produkter for deg som bygger terrasser

18.11.2021

Håndverkere som benytter seg av Essve-universet skryter av enkelhet, effektivitet og holdbarhet. Siden 1970 har de kalt seg “din proffpartner på festemidler” gjennom å tilby produkter, tjenester og service du som håndverker trenger for å få gjort jobben skikkelig – og for å få fornøyde kunder.

Sjekk ut høstens hobbyverktøy  Byggmakker

Sjekk ut høstens hobbyverktøy

24.09.2020

Når høsten herjer utenfor er det hyggelig å være kreativ innendørs. Vi har rotet i verktøykassen til Ryobi og funnet seks hobbymaskiner for små og store gjør-det-selv-prosjekter.

Guide: Slik skifter du dekk på bilen Byggmakker

Guide: Slik skifter du dekk på bilen

09.03.2020

Med riktig utstyr er det raskt og enkelt å legge om til sommerdekk – og langt billigere enn et opphold på dekkhotell.