Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

slagdrill 18v 2gir lader+kofert b+d

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

 

Male huset – slik gjør du det!

 

 

  • Produktinfo
  • Kraft og fart til å bore i tre, metall og for alle skruoppgaver. Slag for boring i betong og mur. 2 gir - Høy hastighet for boring i tre og stål, lav hastighet for kontrollert kjøring. 2,0 Ah batterier gir lengre kjøretid og bedre utførsel av oppgaver etter hver batteriladning. LED arbeidslampe lyser opp arbeidsområdet når drillen er i bruk. Lithium Ion batteriet holder over 80% av strømmen over 90 dager når den ikke brukes. Variabel hastighet for optimal kontroll ved boring og skrutrekking. Fjærbelastet batterisystem for raskt og enkelt batteribytte. Anti slip grep som gir god komfort når drillen er i bruk. Koffert for oppbevaring av drill og tilbehør sammen.

    Artikkelnr. 50637137
Sjekk ut høstens hobbyverktøy  Byggmakker

Sjekk ut høstens hobbyverktøy

24.09.2020

Når høsten herjer utenfor er det hyggelig å være kreativ innendørs. Vi har rotet i verktøykassen til Ryobi og funnet seks hobbymaskiner for små og store gjør-det-selv-prosjekter.

Guide: Slik skifter du dekk på bilen Byggmakker

Guide: Slik skifter du dekk på bilen

09.03.2020

Med riktig utstyr er det raskt og enkelt å legge om til sommerdekk – og langt billigere enn et opphold på dekkhotell.

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker   Byggmakker

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker

17.12.2019

Vi har plukket ut batteridrevne elektroverktøy fra tre leverandører som garantert kommer til å falle i smak hos familiens handyman — eller kvinne.