Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

slagdrill easyimpact 1200 12v 1x1,5

Bosch

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

 

 

Fra 1 499,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Perfekt til små boreoppgaver - EasyImpact 1200 er en praktisk hjelper for små arbeider i hjemmet. Den er lett og har en kompakt design, og er enkel å betjene, uten at det går ut over ytelsen. Velg mellom rask boring og slagboring eller kraftfull skruing med 20 momenttrinn, alt etter skruedimensjonen og materialet. Et LED-arbeidslys lyser opp arbeidsplassen, for god sikt også på mørke steder. Denne bormaskinen er beregnet for boring i tre og metall, slagboring i mur og generell skrutrekking.

    Artikkelnr. 57215234
Sjekk ut høstens hobbyverktøy  Byggmakker

Sjekk ut høstens hobbyverktøy

24.09.2020

Når høsten herjer utenfor er det hyggelig å være kreativ innendørs. Vi har rotet i verktøykassen til Ryobi og funnet seks hobbymaskiner for små og store gjør-det-selv-prosjekter.

Guide: Slik skifter du dekk på bilen Byggmakker

Guide: Slik skifter du dekk på bilen

09.03.2020

Med riktig utstyr er det raskt og enkelt å legge om til sommerdekk – og langt billigere enn et opphold på dekkhotell.

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker   Byggmakker

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker

17.12.2019

Vi har plukket ut batteridrevne elektroverktøy fra tre leverandører som garantert kommer til å falle i smak hos familiens handyman — eller kvinne.