slagtrekker 10,8v 2,0 ah dcf815d2


 

Klar for den kalde fine tida?  Bjørkeved


 

Fra 2 049,- Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • DEWALT kompakt og holdbar slagtrekker på 10,8V. Den har et moment på 107Nm og er parabolisk bryterdesign som sørger for bedre hastighetskontroll. Den kompakte kroppen gjør det enkelt å komme til på trange steder. Med "Slide-pack" batteriet er det enkelt å montere og avkoble fra enheten. Slagtrekkeren har en aluminiumsfront som gir en bedre varmefordeling og som forlenger produktets levetid. Giret er i helmetall som også forlenger dens holdbarhet. Et 6.35 mm "drop in" hex-feste gjør at tilbehøret kan skiftes med en hånd. Produktet har et ergonomisk gummibelagt håndtak som reduserer overflatevibrasjoner og brukerslitasje. Det er også integrert 3 LED 'Halo' ringer som gir god arbeidsoversikt, også på steder med begrenset lystilgang. Slagtrekkeren blir levert med 2X 2,0Ah LI-Ionbatterier, multilader og verktøykoffert.

    Artikkelnr. 47964174
Nå kan du styre verktøyet med mobilen Byggmakker

Nå kan du styre verktøyet med mobilen

15.02.2018

Bosch lanserer en rekke nye elektroverktøy som kan styres via appen Bosch Toolbox. Løsningen innebærer at verktøyet er utstyrt med en avtagbar chip som overfører informasjon mellom maskinen og mobil-appen.

Verktøy, materialer og teknikker Byggmakker

Verktøy, materialer og teknikker

12.02.2013

Godt verktøy er halve jobben, sies det. Det vil alltid lønne seg å ha et lite utvalg av godt verktøy. Her får du også en innføring i noen grunnleggende teknikker og konstruksjoner.