slagtrekker 10,8v 2,0 ah dcf815d2

 

Se hvilke produkter vi har i vår Sommerkampanje!

 

Fra 829,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • DEWALT kompakt og holdbar slagtrekker på 10,8V. Den har et moment på 107Nm og er parabolisk bryterdesign som sørger for bedre hastighetskontroll. Den kompakte kroppen gjør det enkelt å komme til på trange steder. Med "Slide-pack" batteriet er det enkelt å montere og avkoble fra enheten. Slagtrekkeren har en aluminiumsfront som gir en bedre varmefordeling og som forlenger produktets levetid. Giret er i helmetall som også forlenger dens holdbarhet. Et 6.35 mm "drop in" hex-feste gjør at tilbehøret kan skiftes med en hånd. Produktet har et ergonomisk gummibelagt håndtak som reduserer overflatevibrasjoner og brukerslitasje. Det er også integrert 3 LED 'Halo' ringer som gir god arbeidsoversikt, også på steder med begrenset lystilgang. Slagtrekkeren blir levert med 2X 2,0Ah LI-Ionbatterier, multilader og verktøykoffert.

    Artikkelnr. 47964174
Guide: Slik skifter du dekk på bilen Byggmakker

Guide: Slik skifter du dekk på bilen

09.03.2020

Med riktig utstyr er det raskt og enkelt å legge om til sommerdekk – og langt billigere enn et opphold på dekkhotell.

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker   Byggmakker

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker

17.12.2019

Vi har plukket ut batteridrevne elektroverktøy fra tre leverandører som garantert kommer til å falle i smak hos familiens handyman — eller kvinne.

Julegavetips til en handyman Byggmakker

Julegavetips til en handyman

11.12.2018

Uansett om din samboer er handy eller ikke, så hjelper det med riktig verktøy. Nedenfor finner du to bestselgere fra Ryobi som alle kan kobles på det samme batteriet. Ikke dumt å være smart.