Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

slagtrekker adv impact drive 18v so

Bosch

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Fra 1 299,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Praktisk og sterk - med AdvancedImpactDrive 18 er det enkelt å stramme skruer, takket være den ergonomiske formen og den lave vekten som gjør den svært velegnet til krevende oppgaver. Enkel løsning for krevende arbeider - den batteridrevne AdvancedImpactDrive 18 er enkel å bruke, den er kompakt med en hodelengde på 155 mm og passer til skruing, boring og feste av bolter på trange steder. Med et dreiemoment på hele 130 Nm sørger den for at tøffe oppgaver går raskt unna, med et slagtall på 0-3200 per minutt. Denne slagnøkkelen er perfekt til skruing og feste av bolter i treverk (mykt og hardt) og metall og til boring i treverk (mykt og hardt), metall, mur og teglstein.

    Artikkelnr. 57689516
Sjekk ut høstens hobbyverktøy  Byggmakker

Sjekk ut høstens hobbyverktøy

24.09.2020

Når høsten herjer utenfor er det hyggelig å være kreativ innendørs. Vi har rotet i verktøykassen til Ryobi og funnet seks hobbymaskiner for små og store gjør-det-selv-prosjekter.

Guide: Slik skifter du dekk på bilen Byggmakker

Guide: Slik skifter du dekk på bilen

09.03.2020

Med riktig utstyr er det raskt og enkelt å legge om til sommerdekk – og langt billigere enn et opphold på dekkhotell.

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker   Byggmakker

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker

17.12.2019

Vi har plukket ut batteridrevne elektroverktøy fra tre leverandører som garantert kommer til å falle i smak hos familiens handyman — eller kvinne.