Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

slagtrekker xr naken tc dcf888nt

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Kampanjedager! Se alle våre tilbud her.

 

 

 • 18V XR levert i TSTAK koffert
 • Tool Connect for full oversikt over verktøyet
 • Børsteløs motor med 205Nm moment
 • 3 hastighetsvalg inkl. presisjonstrekking
 • Lett og kompakt maskin
 • Produktinfo
 • DEWALT slagtrekker med Tool Connect teknologi. Maskinen har børsteløs motor med 205Nm moment som sikrer at arbeidsoppgaver kan fullføres raskt. Motoren med 3 hastighetsvalg og momentinnstillingen, inklusiv presisjonstrekking, gir god kontroll for bruker og forhindrer at fastkiling eller slitasje på materiell. Presisjonsinnstillingen er en ekstra kontroll ved skrutrekking for å forhindre skader på maskin og materiale. Maskinen er meget lett og kompakt. Dette gjør at den meget konfortabel å bruke samtidig som den kommer til under trange forhold. 3x LED ''Halo'' lys gir god oversikt over arbeidsområdet. 1/4'' (6.35mm) 'drop in' bitsfeste for enkelt bytte av tilbehør. Tool Connect -teknologien gir full oversikt over verktøyene og via Tool Connect appen kan du se om verktøyet er innenfor rekkevidde og hvor den var lokalisert sist. Ha full kontroll over verktøyene. Lån bort verktøyet eller lås den så fort den havner utenfor rekkevidde. Leveres uten batteri og lader i TSTAK koffert.

  Artikkelnr. 52950062
 • Tekniske data
 • Fysiske egenskaper
  Maks. dreiemoment 205 Nm
  Med lader Nei
  Merkespenning 18 V
  Verktøyfesting Annet
  Fysiske mål
  Høyde 236 mm
  Lengde 134 mm
  Vekt uten batteripakke 1,56 kg
Sjekk ut høstens hobbyverktøy Byggmakker

Sjekk ut høstens hobbyverktøy

24.09.2020

Når høsten herjer utenfor er det hyggelig å være kreativ innendørs. Vi har rotet i verktøykassen til Ryobi og funnet seks hobbymaskiner for små og store gjør-det-selv-prosjekter.

Guide: Slik skifter du dekk på bilen Byggmakker

Guide: Slik skifter du dekk på bilen

09.03.2020

Med riktig utstyr er det raskt og enkelt å legge om til sommerdekk – og langt billigere enn et opphold på dekkhotell.

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker  Byggmakker

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker

17.12.2019

Vi har plukket ut batteridrevne elektroverktøy fra tre leverandører som garantert kommer til å falle i smak hos familiens handyman — eller kvinne.